UTR Echt
Image default
Bedrijven

Hoeveel kerstlampjes in de boom? (Tips en inspiratie)

Elk jaar komt het weer terug. De feestdagen komen eraan en je moet de kerstboom gaan optuigen. Er zijn zoveel verschillende manieren en stijlen hoe je de kerstboom kan versieren. Maar wat is nou de perfecte manier om jouw kerstboom te versieren en hoeveel kerstlampjes worden er aangeraden in de kerstboom? Wij helpen jou om dit jaar je mooiste kerstboom neer te zetten!

 

Hoeveel kerstverlichting heb je nodig in je kerstboom?

Deze vraag is moeilijk in te schatten wanneer je op zoek gaat naar kerstverlichting voor in je kerstboom. Hoeveel meter kerstverlichting is precies goed om in je kerstboom te hangen? Als je hier meer over wilt weten, lees dan verder! Meestal verschilt het per soort kerstboomverlichting hoeveel je in de boom moet hangen. Er zijn een aantal soort kerstverlichtingen voor in de boom. Hier zijn een aantal voorbeelden: Clusterverlichting, microledverlichting en de gewone snoerverlichting. Bij een boom van 150 centimeter hoog, wordt er aangeraden om een snoerlengte ongeveer 18 meter aan verlichting in de boom te hangen. Bij een kerstboom van 200 centimeter hoog wordt er aangeraden om ongeveer een snoerlengte van 24 meter aan kerstverlichting in de boom te hangen. Uiteindelijk kan je zelf ook gaan spelen met de verlichting in je kerstboom. Zo kan je de kerstboom op je eigen manier mooi maken.

 

Welke soort kerstverlichting is leuk voor in de boom?

Zoals hierboven vermeld zijn er een aantal verschillende soorten kerstverlichting. Je hebt de clusterverlichting. Clusterverlichting is verlichting voor in de kerstboom waarbij de lichtjes heel dicht op elkaar zitten. Kerstverlichting.nl heeft een groot assortiment betreft kerstverlichting. Bekijk hier het assortiment voor clusterverlichting van kerstverlichting.nl. Ook is microledverlichting leuk voor in de kerstboom. Je hebt microledverlichting ook in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren aan een snoer. Dat geeft een leuk effect aan de kerstboom. Je kan er ook voor kiezen om icewhite microledverlichting te gaan. De microledverlichting is ook heel mooi als je kiest voor een witte kerstboom. Dan komen de verschillende kleuren, of de icewhite mooi uit in de kerstboom.