UTR Echt
Image default
Muziek

Een opleiding DJ worden voor beginners op een muziekschool

Vraag je je ook altijd al af hoe DJ’s de perfecte climax produceren in hun tracks? Of hoe ze nummers zo soepel in elkaar laten overlopen? Na het volgen van een cursus DJ worden voor beginners kent het mengpaneel geen geheimen meer voor je. Steeds meer muziekscholen bieden dergelijke lessen aan door de grote populariteit van DJ’s. Ben je woonachtig in de Gooi-en Vechstreek of Eemland? Dan is de Gooische Muziekschool in Bussum wellicht iets voor jou. Hier leer je ook alle beginselen van het vak en maak je een vliegende start als DJ!

Volg lessen van échte DJ’s

Bij de Gooische Muziekschool volg je een ruim aanbod muziek-, dans- en musicallessen. De rijkserkende opleidingen worden gegeven door vakdocenten in zowel privé als groepslessen. Of je nu een kind, volwassene, ervaren muzikant of beginner bent, de school heeft cursussen voor alle leeftijden en niveaus. De cursus DJ worden voor beginners is te volgen vanaf 10 jaar door zowel kinderen als volwassen. De cursus is specifiek bedoeld voor beginners en leert je alle technische en muzikale vaardigheden die je nodig hebt om DJ te worden. Door echte vakdocenten leer je goed naar muziek te luisteren en weet je na afloop precies welke muziekstijlen met elkaar te combineren zijn en welke niet. Daarnaast leer je ook de geheimen achter het mengpaneel kennen. Zo maak je effecten en loops en leer je tracks mixen, in elkaar te laten overlopen en naast elkaar te draaien. Het cursuspakket bestaat uit 5 lessen van ongeveer 45 minuten. Na afloop weet je alles wat je nodig hebt om jouw publiek voor je te winnen!

Volg de cursus en noem jezelf na afloop een échte DJ

De Gooische Muziekschool in Bussum hanteert diverse tarieven die op de website te vinden zijn. De lessen worden gegeven op 8 locaties binnen de regio. Je meldt je eenvoudig aan voor de cursus door het inschrijfformulier in te vullen. Voor je vragen neem je contact op met de school. Interesse? Meld je aan!

https://www.degooischemuziekschool.nl/