UTR Echt
Image default
Muziek

Koop uw Bösendorfer piano bij deze specialist

Bent u een echte pianoliefhebber en zoekt u een bedrijf waar u piano’s en vleugels kunt kopen of huren? Bekijk dan eens de website van Evert Snel. Dit veelzijdige bedrijf is vele jaren specialist in het verkopen, verhuren, restaureren en stemmen van piano’s en vleugels. Ze bieden vele piano’s aan van diverse toonaangevende merken. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een Bösendorfer piano of wilt u liever een Fazioli vleugel? Dan zit u bij deze specialist helemaal goed. Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze u alles vertellen over de verschillende vleugels en kunnen ze uw piano ook restaureren of stemmen. Ze zijn van alle markten thuis!

Laat uw piano zorgvuldig restaureren door echte professionals

Wanneer u een liefhebber bent van het merk Bösendorfer kunt u bij Evert Snel niet alleen terecht voor het kopen of huren van dit instrument, maar kunnen zij de piano ook restaureren. Heeft u bijvoorbeeld al een Bösendorfer thuis staan, maar werkt en klinkt deze niet meer naar behoren? Ga dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu klein onderhoud of een complete restauratie betreft; deze professionals helpen u verder. Door middel van een zorgvuldige aanpak wordt ervoor gezorgd dat de piano weer als nieuw klinkt. Zo kunt u blijven genieten van het unieke geluid en de mooie klanken van deze piano.

Ga langs in de showroom of neem eerst contact op met deze specialist

Heeft u interesse in een Bösendorfer piano of een van de andere merken die Evert Snel aanbiedt? Of wilt u uw huidige piano juist laten restaureren? Neem dan gerust eens contact op met deze professionals om uw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om langs te gaan in hun showroom in Werkhoven. Hier vertellen de medewerkers van Evert Snel u graag meer en kunt u hun aanbod met eigen ogen bewonderen.