UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Een nieuw huisnummer of naambord kopen? Dan kan 24/7 op alle 365 dagen van het jaar online!

De nieuwe webshop Naambordkopen.nl heeft huisnummers en naamplaten van allerlei materialen. Enkele voorbeelden:

–        cottage hand gegoten;
–        emaille;
–        glaslook;
–        glas;
–        hout;
–        kunststof;
–        leisteen;
–        marmer;
–        perspex;
–        plexiglas;
–        RVS.

Een populair exemplaar is het gegoten messing naambord. De plaatjes worden door vakmensen met de hand gemaakt. Messing – een mengsel van zink en koper – is hard, sterk en duurzaam. Uw naam en eventueel ook het huisnummer worden in het plaatje gegraveerd. De tekst wordt vervolgens afgewerkt met een chique, zwart laklaagje. Als dit is opgedroogd wordt het hele bord voorzien van een beschermende coating.

Messing naamborden zijn er in vlakke en gegoten uitvoeringen. Alle messing naamborden worden standaard met bevestigingsmateriaal geleverd. Messing gegoten naamplaten levert Naambordkopen.nl in verschillende vormen en afmetingen. Op de site staan allemaal foto’s zodat u de juiste keuze kunt maken.

Naambordkopen.nl is er voor particulieren en ondernemers

Ondernemers kunnen op Naambordkopen.nl terecht voor een professioneel bedrijfsnaambord. In veel gevallen wordt gekozen voor een uithangbord, maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien past een bord van marmer wel veel beter bij de stijl van uw winkel / praktijk / kantoor / showroom. De naam marmer komt van het Oudgriekse marmaros dat schijnende steen betekent. Het gemetamorfoseerde kalksteen wordt al sinds de klassieke oudheid gebruikt in de beeldhouwkunst. De unieke uitstraling dankt marmer aan het feit dat licht zeker enkele millimeters doordringt in het materiaal.

Uw bedrijfsnaambord of naamplaat voor bij de voordeur thuis bestellen op Naambordkopen.nl betekent dat u kunt kiezen uit een eindeloos aanbod. Alle mogelijke materialen, stijlen en maten zijn vertegenwoordigd. De prijzen zijn scherp. En misschien wel het allerleukste: ieder plaatje is helemaal aan persoonlijke wensen en voorkeuren aan te passen. De kleur van het bord, de bevestigingswijze, het lettertype, de tint van de letter, de uitlijning, een eventuele afbeelding. Dit en veel meer bepaalt u helemaal zelf. Meer weten? Bel 0251-241364 of mail naar info@ naambordkopen.nl.

https://naambordkopen.nl/