UTR Echt
Image default
Bedrijven

Dyson van uitvinder tot miljardenbedrijf

Dyson is een bekent bedrijf. Iedereen kent het bedrijf van de stofzuiger en handdrogers. Deze innovatieve producten stralen ook uit dat ze innovatief zijn. Dit blijkt uit het Dyson, de naamgeving en de marketing rondom de producten. Dit alles begon met James Dyson die besloot om de revolutionaire alle daagse producten op de markt te brengen. James Dyson was zelf een uitvinder met een aantal ideeën. Deze ideeën kon hij middels het bedrijf Dyson tot uitwerking brengen. Hij begon zijn bedrijf met het ontwerpen van een kleine motor die een enorme zuigkracht had. Het voordeel van de motor was dat deze zo klein was dat de apparaten waarin deze werd verwerkt ook veel kleinere dan normale apparaten werden. Dit zorgde ervoor dat veel huishoudens meer plek overhielden.

Het productaanbod van Dyson

Inmiddels heeft het bedrijf Dyson haar productaanbod aangevuld. Zo is er inmiddels de keuze uit wel zes verschillende stofzuigers. Met als speciale toevoeging een robotstofzuiger. Naast de stofzuiger kunnen vrouwen nu ook kiezen voor een haardroger (oftewel een föhn), stijltangen en haarstylers. Een nieuwe lijn producten zijn de luchtreinigers. Deze zijn met name bedoeld voor mensen die problemen hebben met hun luchtwegen of bijvoorbeeld last hebben van hooikoorts. De luchtreinigers, luchtbevochtigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren zorgen ervoor dat mensen geen last hebben van warmte, kou of een slechte lucht. Iets wat niet veel mensen weten is dat Dyson ook lampen verkoopt. Zo verkoopt het bedrijf bureau- en hanglampen. De meeste mensen kennen Dyson natuurlijk van de innovatieve handdrogers die in veel gebouwen en openbare plekken hangen. Deze zijn er in totaal vijf verschillende vormen.

Dyson wasmachines geen succes

Een kleine groep mensen zal Dyson ook kennen vanwege hun wasmachines. Met de wasmachine probeerde Dyson haar aanbod van witgoed nog verder te verbreden. Het blijkt nu dat dit niet helemaal uit de verf komt. Het bedrijf heeft daarop besloten om te stoppen met de verkoop van deze wasmachines. Op de website is te lezen dat er geen service of vervangende onderdelen meer beschikbaar worden gesteld. Voor mensen die toch vragen hebben over deze wasmachines is het aan te raden om contact op te nemen met de Dyson klantenservice. Via deze Dyson klantenservice kan er tevens ook informatie worden opgevraagd over de andere apparaten. De meeste vragen worden echter al beantwoord op de veelgestelde vragen pagina op de website van Dyson. Vergeet dus niet om deze eerste te bekijken.

https://nummerklantenservice.nl/dyson/

https://web-wings.nl/