UTR Echt
Image default
Financieel

Dit zijn de antwoorden op al jouw eToro vragen

eToro is een aantrekkelijke broker voor alle beleggers. En met de Copy trading die het handelsplatform aanbiedt begrijpen wij dat dit voor beginnende belegger strategisch erg waardevol is. In deze eToro review beantwoorden wij meer van je vragen over de broker.

Is de broker goed?

De populariteit van eToro is gegroeid doordat het trading platform erg gebruiksvriendelijk is en van erg goede kwaliteit is. Het systeem, Copy Trading, is een functie van sociaal beleggen waar eToro patent op heeft. Deze unieke feature geeft jou de mogelijkheid om succesvolle handelaars volgen kunt, als extra pluspunt kun je deze traders gemakkelijk kopiëren. Als je nieuw bent met het investeren in aandelen of CFD, is dit natuurlijk extra aantrekkelijk.

Is eToro een goede beginnersplek?

Als je 0% ervaring in beleggen of handelen hebt dan is eToro een geschikt platform voor jou om te starten. Je kunt in demoversie gebruikmaken van alle features. Neem hiervoor de tijd en ga met elke mogelijkheid aan de slag. Wanneer je jezelf meer wilt verdiepen in het hele concept dan is de eToro Trading Academy een goede start. Ga het sociaal handelsplatform op en volg de succesvolle traders in bijvoorbeeld aandelen of cryptocurrenies.

Is eToro veilig?

Als een van de CFD marktleiders en gereguleerd broker door zowel de CySEC en FCA is eToro verplicht om te voldoen aan strenge regels. Een van die regels is dat het geld van de klanten van eToro altijd op een aparte rekening staat. Deze rekening moet te allen tijde los staan van de eToro bedrijfsrekening. Als er toch iets gebeurt met het bedrijf dan is er een garantiefonds beschikbaar gesteld door de regulator tot ¢20.000.

Het openen van een beleggingsrekening

Een rekening bij eToro openen kost je helemaal niks.Na 10 minuten heb je al een rekening geopend. Als eerst wordt er gevraagd om een registratie met je e-mail, Facebook of Google-account. Wanneer deze registratie voltooid krijg je een demoaccount van ¢100.000 dus kun je direct beginnen met handelen. Als je wilt beleggen met echt geld dan moet je worden geverifieerd. Een kopietje van je ID of je paspoort uploaden met daarbij een residentie bewijs en daarna krijg je een beleggingsquiz te zien om te bepalen of je de juiste basiskennis hebt om in de wereld van traden en beleggen.

Wil je meer informatie over beleggen? Of wil je direct beginnen met nio aandelen kopen? De auteurs van beter beleggen hebben meer dan 5 jaar ervaring en kunnen jou helpen naar een jaarlijks beter rendement.

https://beter-beleggen.nl/