UTR Echt
Image default
Financieel

Verbouwingshypotheek in Utrecht, Amsterdam of Den Haag

Verbouwingshypotheek

Veel mensen willen graag hun huis verbouwen en zo’n verbouwing kost vaak veel geld. Deze mensen wonen in Utrecht, Amsterdam of Den Haag of in andere steden in de Nederland. De één wil een dakkapel op het huis, de ander een nieuwe badkamer en nog weer anderen een nieuwe luxe keuken. Hier is vaak veel geld voor nodig. Als je dit niet in één keer kunt betalen, kun je een lening aanvragen. Een lening aanvragen kan op meerdere manieren. Het is mogelijk om een gewone lening bij de bank aan te vragen, hier over betaal je vaak veel rente, omdat de lening op zichzelf staat. Ook kun je ervoor kiezen om overwaarde van je huis op nemen voor een tweede hypotheek, een hypotheek voor de verbouwing.

 

Tweede hypotheek in Utrecht

Je kunt ervoor kiezen om jouw hypotheek op te hogen. Hierdoor wordt je hypotheek hoger en kun je geld lenen voor de verbouwing aan jouw huis. Ook kun je een tweede hypotheek aanvragen naast je huidige hypotheek. Vele hypotheekverstrekkers willen zo’n dergelijke hypotheek wel verstrekken. De bekende hypotheekverstrekkers zijn Rabobank, ABN Amro, SNS Bank, Florius, Aegon en ING Bankt.

Hypotheek oversluiten

Naast een tweede hypotheek is het ook mogelijk om de hypotheek over te sluiten naar een hogere hypotheek. Op deze manier blijf je één hypotheek houden, maar wordt de hypotheek hoger met misschien wel een betere hypotheekrente.

Meer informatie

Voor meer informatie over een verbouwingshypotheek in Utrecht kunt u kijken op hypotheekberekenen.nl. Wanneer u heeft berekend dat het mogelijk is om een verbouwingshypotheek aan te vragen dan verzorgen wij van Bouwbedrijf Mario Wesseling graag uw verbouwing.

https://hypotheekberekenen.nl