UTR Echt
Image default
Bloemen

Bij Weed Seeds Express bestel je topkwaliteit zaadjes online

Onder de best verkochte wie tzadenvan Weed Seeds Express vind je onder andere Gorilla Glue. Deze zaadjes zijn in een kort tijdbestek razend populair geworden. Dit is grotendeels te danken aan het hoge THC-gehalte (26%).

Tetrahydrocannabinol is de psychoactieve stof die zorgt voor een energiek en euforisch gevoel. Tegelijkertijd zorgt THC ervoor dat je ontspant en kalmeert. De smaak van Gorilla Glue is te omschrijven als fruitig en zoet. De autoflower soort bestaat voor 50% uit Indica, 40% Sativa en 10% ruderalis. Je kunt dit schimmelresistente plantje prima zelf kweken. De bloeitijd is kort, zowel bij binnen- als bij buitenkweek. De toppen worden vol en stevig. De plant zal binnen maximaal 100 cm hoog worden en buiten maximaal 150 cm. Na een week of 8 à 10 kun je oogsten. Een binnen-oogst ligt gemiddeld op 400 tot 600 gram per vierkante meter. Buiten kun je rekenen op 450 tot 800 gram per vierkante meter. 

Zelf Autoflower kweken, prima te doen

Autoflower kweken is in opkomst. Het ruime aanbod zaadjes van hoge klasse heeft daar alles mee te maken. We zetten de belangrijkste voordelen van het binnen kweken voor je op een rij:

  • weinig ruimte nodig; autoflower planten zijn verhoudingsgewijs klein;
  • autoflowers bloeien goed, ook bij weinig licht;
  • een gegarandeerd grote opbrengst;
  • niet of nauwelijks kans op rot en schimmel.

Sta jij op het punt voor het eerst in je leven thuis weed te kweken? We geven een paar tips, zodat je zeker weet dat het gaat lukken. In principe hebben de plantjes geen extra voeding nodig. Wil je toch bijvoeden, geef dan niet te veel. Qua temperatuur bevelen we tussen de 20 en 25 graden aan. Een luchtvochtigheid van 50 tot 70% is perfect. Als je in de zomer kweekt, haal je deze waarden vanzelf. De lamp hoeft niet dag en nacht te branden, 12 tot 16 uur is meer dan voldoende. Ga je voor de hoogst mogelijke opbrengst? Laat de lamp dan wel continu aan.

https://weedseedsexpress.com/nl