UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Een echt cadeau voor mannen nodig?


Wil je jouw vader, vriend, man of broer verrassen met een persoonlijk en stoer cadeau? Dan hebben wij voor jou de gouden tip. Wij raden je aan om te kiezen voor het graveren van een bierglas. Kies voor een bierglas met een persoonlijke tekst, een eigen naam of een logo. Benieuwd naar wat inspiratie? Lees dan zeker even mee.

Bierglas graveren met je eigen tekst

Als je iemand wilt verrassen met een origineel cadeau dan is het een goed idee om een bierglas te graveren met een eigen tekst. Wij raden je daarbij aan om goed na te denken over de gelegenheid. Is de ontvanger jarig? Laat dan een leuke verjaardag wens graveren op het bierglas. Is iemand geslaagd? Dan kun je ook een leuke felicitatie op het glas graveren. Weet je niet goed wat je op het glas moet graveren? Je kunt er ook altijd voor kiezen om de naam van de ontvanger te graveren op het glas. Hiermee zit je altijd goed!

Maak je cadeau compleet

Wil je nou dat de ontvanger gelijk gebruik kan maken van het persoonlijke bierglas? Vergeet dan niet om ook een bierpakket te geven aan de man. Pak dit leuk in met doorzichtig folie en doe hier een paar leuke linten omheen. Zo ziet het er hartstikke feestelijk uit en geef je een superleuk pakket wat ook nog erg origineel is.

Bestel je bierglas online

Ben je na het lezen van deze blog ook helemaal geïnspireerd geraakt en wil je dus ook een bierglas graveren? Dan is het belangrijk dat je weet waar je terechtkunt. Online zijn er veel opties om je bierglas te laten graveren. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Personal Surprise. Via deze website kun je heel eenvoudig jouw bierglas laten ontwerpen. Je tekst of logo die je in een bierglas wilt later graveren wordt gelaserd, voor optimaal behoud van de gravure. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website.

https://personalsurprise.nl/