UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Deens durft het verschil te maken!

Twee vriendinnen, een gedeelde passie voor stijlvolle woonaccessoires en een briljant idee. Het is al weer 13 jaar geleden dat Deens het levenslicht zag. Het concept heeft Nicole en Suzan geen windeieren gelegd. De collectie vernieuwt zich keer op keer. De online verkoop groeit gestaag. De stijlvolle artikelen zijn inmiddels bij circa 50 verkooppunten verkrijgbaar. De naam Deens verwijst naar Denemarken. Het is dan ook voornamelijk de Deense stijl die je terugziet. Zomaar een paar voorbeelden ter illustratie:

  • Nordal glazen en vazen;
  • een it s About RoMi hanglamp;
  • ontbijtborden, kandelaars en opbergmanden van Zusss;
  • een Ferm Living vloerkleed;
  • tuinstoelen, schommelstoelen en voetenbankjes van HOUE.

Om gericht te zoeken op Deens.nl kun je per merk selecteren. Enkele voorbeelden: Urban Cotton, Bloomingville en Meraki. Je kunt ook een van deze ruimtes kiezen: woonkamer, keuken, badkamer, tuin, hal en werkplek. We gaan op laatstgenoemde verder in.

Sinds het corona virus de wereld op z’n kop zette, zijn veel mensen thuis gaan werken. Dit heeft voordelen, maar zeker ook nadelen. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen voor de keerzijdes. Met een kamerscherm creëer je je eigen hoekje in de woon- of slaapkamer. HKliving schermen raden we van harte aan. Ze zijn 1,80 meter hoog en hebben rotan panelen. Er zijn modellen met een naturel en met een zwart frame.

Om ervoor te zorgen dat je de juiste zithouding hebt, tippen we de volgende bureaustoelen. De COMMA van House Doctor: een hippe stoel met een subtiele retro knipoog. De poten zijn gemaakt van zwart staal. De velvet zitting is gevuld met zacht schuim. Qua kleur zijn er twee opties: roestachtig of grijs. De Mamma Stolz bamboestoel ziet er huiselijk uit en zit heerlijk. Het kussen in zwart-wit biedt goede ondersteuning. Om je ogen te sparen is een goede lamp essentieel. It’s about RoMi is een label dat hippe en tegelijkertijd functionele tafellampen aanbiedt. Neem de Cannes: een goudkleurige, minimalistische lamp van ijzer. Hij is 30 cm hoog en heeft een diameter van 12 cm.  De Boston is een compact, strak vormgegeven bureaulampje in zwart/donkergrijs. De voet is gemaakt van metaal, de kap van textiel.

https://www.deens.nl/nl/