UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Zorg voor raamdecoratie bij ieder raam

Als je gaat kijken naar de ramen binnen je huis zie je misschien al snel dat er iets niet klopt. Dit kan komen doordat je geen raamdecoratie hebt en dit kan een slechte sfeer geven aan je woning. Zo kan het namelijk zijn dat er super veel licht in je woning komt en dit kan heel ongezellig zijn. Met raamdecoratie kan je dit tegen gaan en kan je ervoor zorgen dat je meer privacy hebt en minder licht in je woning. Zo kan je kijken naar gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en lamellen. Je hebt veel mogelijkheden en het ligt er per raam aan wat je moet kopen. Bij raamdecoratie is het vooral belangrijk dat je goed je raam kan afdekken. Het opmeten van de maten is van een groot belang en deze moeten exact kloppen mocht je iets op maat willen laten maken bij een winkel. Als je bijvoorbeeld kiest voor gordijnen moet je ook goed kijken naar de kleuren. Zo wil je deze laten afstemmen met de rest van je inrichting. Op deze manier kan je het een samenhangend geheel maken.

 

Bij Ilumio jaloezieën op maat bestellen

Ilumio is een raambekleding bedrijf waar je veel dingen kan bestellen tot betrekking met je ramen. Zo kan je hier veel verschillende dingen kopen, maar is het vooral belangrijk dat je deze dingen op maat kan kopen. Zo kan je ook jaloezieën op maat bestellen en kan je deze eenvoudig ophangen in je raam. Jaloezieën zorgen ervoor dat je zelf kan bepalen wanneer jij privacy wilt en hoe jij het licht in je woning wilt laten komen. Jaloezieën kan je verticaal sluiten en open klappen, dit gaat vrij eenvoudig en is gemakkelijk om te gebruiken. Ook kan je kiezen uit verschillende soorten materialen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor plastic, aluminium of voor bijvoorbeeld hout. Het is wel van belang dat je deze jaloezieen op maat besteld, zo weet je zeker dat het past en niet kapot gaat. Ook heb je jaloezieën die je horizontaal kan sluiten en openen

 

Rolgordijnen

Een van de meest voorkomende soorten van raamdecoratie is toch wel het rolgordijn. Deze rolgordijnen zijn gemakkelijk in gebruik en zien er ook nog eens heel mooi uit. Daarnaast nemen ze amper ruimte in beslag en dit is niet zo met een normaal gordijn. Dit komt doordat je een rolgordijn boven in je raam ophangt en kan uitrollen en inrollen wanneer je maar wilt. Hierdoor zit hij opgerold in de bovenkant van je raam en neemt het helemaal geen ruimte in beslag. Ook kun je rolgordijnen goed combineren met andere soorten raamdecoratie. Zo heb je altijd verschillende opties en hoef je niet alleen maar een soort decoratie te gebruiken.