UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Wordt gelukkig in de liefde met hulp van een dating coach

Wil jij succesvoller worden in het daten of gaat het daten je helemaal niet zo goed af? Wil jij nu ook wel eens gelukkig worden en vooral blijven in de liefde? Laat je dan op weg helpen door dating coach Cees van Attractivate! Samen met jou, het uitgangspunt, gaat Cees ervoor zorgen dat jij succes zal gaan behalen tijdens jouw dates en in de liefde.

Coaches, ze zijn er tegenwoordig zo ongeveer op elk gebied. Sport, carrière, studie, bedrijf, persoonlijk en nog veel meer. De nieuwste trend is de dating coach. En dat dit een trend is geworden is helemaal niet zo gek. De wereld van nu is snel, druk en veeleisend. Nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen, op vragen antwoorden vinden en problemen oplossen is bijna aan de orde van de dag. Begrijpelijk dus dat veel mensen dit niet alleen kunnen en de hulp van een coach inschakelen.

Positieve aanpassingen, dat is waar een coach je onder andere mee helpt. Daarbij ligt de focus op gedragsverandering en inzicht, natuurlijk binnen de mogelijkheden van ieder persoon. Datingcoach Cees leert je alles over daten. Wat wel en wat niet te doen. Dit leert hij je op een effectieve, boeiende en natuurlijk relaxte manier. Maar er wordt natuurlijk ook naar jou gekeken. Want misschien ben jij erg onzeker of ben je de goede eigenschappen in jezelf kwijt. Iedereen heeft mooie en goede eigenschappen. Coach Cees helpt je om deze weer te zien en ze naar boven te halen. Meer uit jezelf te halen. Voor dit traject heeft Cees de ACE-methode ontwikkeld. De A staat voor aantrekkingskracht, de C staat voor communicatie en de E staat voor emotionele binding. Met deze methode begin je bij de basis, de aantrekkingskracht. Met behulp van tips, tools en verschillende technieken leer jij vaardig te worden in het bepalen wat jij precies wil binnen jouw liefdesleven, vriendschappen en carrière.  

Naast persoonlijke coaching ook dating cursussen

Vind jij de stap naar een dating coach net even te ver? Je kan ook kiezen voor een online dating cursus bij Attractivate. Er is keuze uit verschillende cursussen dus je zal zeker een cursus kunnen vinden die bij jou past.

https://www.attractivate.nl/