UTR Echt
Image default
Bedrijven

Traineeship IT zonder vooropleiding in IT

Heb je een grote passie voor programmeren en droom je ervan om innovatieve oplossingen te creëren in de financiële dienstverlening? Dan bieden wij jou de kans om je hersens om te zetten in bits en bytes en de IT-kant van de financiële dienstverlening in een mum van tijd te veroveren. Met behulp van ons ICT-traineeship in het ontwikkelen en verbeteren van onze BI-tooling- en data science-oplossingen, een internationale omgeving en een grote sociale betrokkenheid, krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat is de detachering betekenis? Als ICT-trainee bij Talent&Pro werk je op het snijvlak van technologie, waarbij je oplossingen bouwt voor enkele van de grootste financiële organisaties in Nederland. Je wordt betrokken bij elke stap van de ontwikkelingscyclus, van het begrijpen van problemen van klanten tot het implementeren van deze oplossingen. Je kunt rekenen op een dynamische omgeving met veel leuke collega’s. Het traineeship duurt twee jaar en gericht op bedrijven in de randstad.

Als Talent&Pro trainee werk je aan projecten voor grote financiële organisaties. Je helpt bij het verbeteren van de systemen van deze organisaties die de gegevens van hun klanten verwerken. Je kunt rekenen op een dynamische en internationale omgeving waarin creativiteit wordt gestimuleerd.

Talent&Pro ontwikkelt jonge, enthousiaste tech talenten. Talent&Pro is op zoek naar tech-savvy IT trainees die ambitieus zijn en hun carrière willen starten in de tech industrie. Wij ondersteunen je gedurende je hele traineeship door het geven van trainingen en het geven van advies. Je wordt binnen no-time een expert in de tech sector.

Heb jij geen interesse in IT? Geen probleem! Wij hebben meer dan genoeg andere traineeships.

 

https://www.google.com/url?q=https://www.talent-pro.com/blog/pers-publicaties/blog-werken-in-de-financiele-dienstverlening/&sa=D&source=editors&ust=1641206768324210&usg=AOvVaw2aunewKL1WgBBfmAbnMeeZ