UTR Echt
Image default
Woningen

Stijlvolle verlichting van Ztahl

Ztahl is een merk van verlichting dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle lampen. De Ztahl vloerlampen en plafondlampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit. Ztahl by DIJKOS is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van verlichtingsarmaturen van duurzaam roestvrij staal. Het bedrijf heeft zijn roots in de metaalbewerking en combineert deze kennis met opkomende interieurtrends om zo iedere keer weer unieke producten met een eigenzinnig design te maken.

Uniek en eigenzinnig design

De Ztahl lampen zijn bekend om hun opvallende, eigenzinnige ontwerpen. Ztahl laat zich hoofdzakelijk inspireren door de laatste interieurtrends en vertaalt deze naar unieke staalproducten met krachtige en onconventionele designs. De lampen zijn een krachtige aanvulling op ieder huis en worden met de hand gemaakt door de makers van Ztahl verlichting. Ze voelen zich volledig verantwoordelijk voor het creëren van perfecte ontwerpen en producten. Ze zorgen er dan ook voor dat dit terug te zien is in het eindproduct, zodat elke lamp een krachtige statement kan maken in elk interieur.

Onverzettelijke kwaliteit

Ztahl is bijzonder trots op zijn Nederlandse roots en produceert al meer dan 30 jaar moderne, vormgegeven verlichting van hoge kwaliteit. Alle Ztahl producten worden met de hand gemaakt door het bedrijf zelf, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en een perfect ontwerp. Ztahl heeft een sterke focus op duurzaamheid en gebruikt daarom hoofdzakelijk alleen roestvrij staal. Roestvrij staal kenmerkt zich doordat het sterk is, het is onderhoudsvrij en daarbij behoudt het de kwaliteit. Sommige producten zijn volledig van staal gemaakt, terwijl andere gecombineerd worden met andere materialen zoals hout, metalen en stof.

Elk product is uniek

Alle verlichting van Ztahl wordt met de hand gemaakt, wat betekent dat elk product uniek is. Geen enkel product is daarom precies hetzelfde. Ze ontwerpen, lassen en verfijnen alles zelf in Nederland en laten ons inspireren door wat we om ons heen zien. We werken regelmatig samen met jonge Nederlandse designers om ideeën te veranderen in concrete producten met staal als hoofdbestanddeel. Bij het aansluiten van onze lampen werken we samen met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt van IBN.

Innovatie

Als productiebedrijf is Ztahl ook voortdurend bezig met innovatie. Hierbij blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd. Zo hebben ze onlangs hun huisstijl, website, brochure en ook de verpakking verbeterd. Een belangrijk onderdeel van de verbeterde verpakking is het toevoegen van een boekje over Ztahl bij elke lamp. In dit boekje wordt beschreven hoe de lamp is gemaakt en aan welke eisen het product moet voldoen.