UTR Echt
Image default
Vervoer en transport

Snel en betrouwbaar koeltransport met aandacht voor verse en kwetsbare producten

Koeltransport is van groot belang wanneer u handelt in verse of kwetsbare producten. Denk hierbij aan vleesproducten, visproducten en AGF- producten. Stuk voor stuk zijn dat voorbeelden van producten die met de grootste zorg vervoerd en behandeld moeten worden. LogistiCCare zorgt dat uw producten onder de beste omstandigheden vervoerd worden. Dankzij een constante temperatuur, modern apparatuur en ervaren chauffeurs bent u er zeker van dat de verse en kwetsbare producten in de beste staat hun bestemming bereiken. Dit is mede te danken aan een real-time boardcomputer en een temperatuurregistratiesysteem waardoor er eenvoudig een oogje in het zeil te houden is. Zo weet u op ieder moment van de dag wat de status en de conditie is van het koeltransport.

Met dit koeltransport weet u zeker dat producten optimaal bewaard blijven

Er zijn gevallen wanneer een koeltransport onvermijdelijk is. Dan is het van belang dat een vracht gekoeld of bevroren op de plaats van bestemming aankomt. LogistiCCare zorgt ervoor dat wat koel is, ook koel blijft. Moeten de producten juist met kamertemperatuur vervoerd worden? Zelfs dat is mogelijk! Alles tussen de -25 °C tot +25 °C laat u over aan de transportexperts. Dan weet u zeker dat een transport vlekkeloos verloopt en de producten die u verplaatst uitermate geschikt zijn voor gebruik of consumptie. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan zij voor u klaar. Geef u wensen en behoeftes door aan de specialisten en ga voor een uitstekend transport.

Leg vandaag nog uw koeltransport vast

Weet u al zeker wanneer u het koeltransport van LogistiCCare wilt vastleggen? Neem dan contact op met de transportspecialisten. Profiteer van een persoonlijke aanpak met aandacht voor kwaliteit. Naast een perfecte temperatuur tijdens het koeltransport, bent u bij de professionele verzekerd van een perfecte hygiëne. Op die reden zijn zij ook ISO 22000 gecertificeerd. Laat u op de best mogelijke manier helpen en verplaats uw goederen met de beste zorg en kwaliteit. Dan bent u zeker van een goed resultaat. Schakel nationaal en internationaal de hulp in van LogistiCCare en ga vooruit.