UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Gelaagd glas bestellen

Gelaagd glas valt onder de noemer van veilig glas. Door de samenstelling van het glas, kan het glas bij een breuk niet in duizenden stukjes vallen. Door het toevoegen van één of meerdere transparantie folies krijgt het glas een beschermende factor. Het glas kan hierdoor bijvoorbeeld gebruikt worden in en rondom het huis, zoals deuren, serres en scheidingswanden. Er zijn verschillende mogelijkheden met gelaagd glas. We vertellen u hier graag met over.

Onbewerkt en bewerkt glas

Gelaagd glas heeft verschillende opleveringsmogelijkheden. Het kan zowel onbewerkt als bewerkt opgeleverd worden. Bij onbewerkt glas wordt de standaard afmeting gebruikt. Bij bewerkt glas kan er een glasplaat op maat worden gemaakt en kunnen er bijvoorbeeld schuine zijden worden gesneden. Het glas kan hierdoor op uw afgestemd worden op uw voorkeuren.

Prijs per vierkante meter

De prijzen voor gelaagd glas zijn afhankelijk van een aantal factoren. De gelaagd glas prijs m2 hangt bijvoorbeeld af van de dikte van het glas. Gelaagd glas is bijvoorbeeld te verkrijgen in 33.1 centimeter tot 88.2 centimeter. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde folie. Een heldere folie zorgt voor een heldere doorkijk. Een matte folie zorgt ervoor dat het zicht door het glas wordt beperkt. Met deze twee soorten glas kunt u een ruimte groter laten lijken of juist intiem maken.

Gelaagd glas bestellen

Wilt u gelaagd glas bestellen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Glas Gigant. Zij hebben een ruim assortiment met glasplaten, zodat er altijd een geschikte keuze tussen zit voor u. Het bestellen op de webshop gaat gemakkelijk en snel. Ten eerste kiest u het juiste product, met de juiste aantallen en de juiste afmeting. Vervolgens kunt u benodigde beglazingsmaterialen direct toevoegen. Ten slotte kunt u uw bestelling afronden door de gewenste afhaal- en leverdatum te kiezen, de bestelling te controleren en door te betalen in de veilige betaalomgeving.

https://www.glasgigant.nl/