UTR Echt
Image default
Bedrijven

Sfeer; binnen en buiten!

Bij een ander lijkt alles altijd leuker ingericht en sfeervoller dan bij jou thuis. En op een of andere manier lijkt het wel of je dat zelf niet voor elkaar krijgt. Er is een aantal handige tips die je hierbij kunnen helpen, zodat je voortaan je eigen inrichting het leukste vindt!

 

Origineel zijn

De verleiding is groot over te nemen wat je ergens anders hebt gezien of wat helemaal hot is op het moment. Het is natuurlijk juist leuk om iets anders te doen dan de rest of misschien wel de trendsetter te worden! Kies jij voor de trends van het moment; zwarte kranen, tafels met talen poten en visgraat parket? Dezelfde houten schutting als de rest van de straat of schapenhek? Meedoen met de trends of trendsetter worden? De keus is aan jou!

 

Pinterest

Op internet is alles te vinden! Zo ook voor het stijlen van je in- en exterieur. Doe eens inspiratie op via internet, voornamelijk Pinterest is hier een superhandige tool voor. Je kunt hier gewoon rondkijken of zoeken op trefwoorden zodat er bijpassende afbeeldingen naar boven komen. Foto’s die je mooi vindt kun je bewaren in je eigen galerij, en in verschillende mappen, zodat je deze altijd terug kan vinden.

 

Specialist

Wil je er zeker van zijn dat alles perfect op elkaar is aangepast, vraag dan eens een specialist om langs te komen. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende opleidingen en beroepen voor; interieurstyliste, interieurontwerper, kleurenspecialist en ga zo maar door. Hier hangt soms wel een prijskaartje aan, maar het is zeker een succes