UTR Echt
Image default
Bedrijven

Nieuwe wandelschoenen kopen? Kies Lowa!

Wandelen wordt door heel veel mensen beoefend. Zeker in deze nare Corona tijd. Sporten zoals voetballen of fitnessen is voor veel mensen niet mogelijk. Om toch aan de nodige lichaamsbeweging te komen, beoefenen daarom extra veel mensen de wandelsport. Om die reden zijn nieuwe wandelschoenen momenteel niet aan te slepen. Van jong tot oud; heel veel mensen zijn op zoek naar nieuwe wandelschoenen. Voordat deze mensen nieuwe schoenen kopen, stellen zij zich allemaal de vraag; wat zijn voor mij de juiste schoenen? Daarover adviseren wij je graag.

Lowa wandelschoenen voor dames en heren

Er zijn tientallen merken in Nederland als het gaat over wandelschoenen. Er is maar één merk dat er echt bovenuit springt en dat is Lowa. De wandelschoenen van dit merk zijn enorm populair vanwege de pasvorm, het uiterlijk, maar natuurlijk ook vanwege de kwaliteit. De nieuwe wandelschoenen worden gemaakt voor dames en heren.

Het merk heeft vanzelf sprekend de traditionele wandelschoenen in het zwart en in het bruin, gemaakt van fijn leder. Vanwege de toenemende wandelsport heeft Lowa zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld in de uitstraling van de wandelschoenen. Zo zijn er steeds meer kleuren op de markt gekomen of zijn de basiskleuren afgewerkt met een gekleurd detail.

Het bekendste model binnen de wandelcategorie is de Lowa Renegade. De schoen valt iets breder bij de voorvoet, maar is over het algemeen één van de meest toegankelijke wandelschoenen voor een breed publiek. De Renegade heeft een traditioneel karakter en zit al jaren in de collectie.

Deze hoogwaardige wandelschoenen van Lowa hebben een natuurlijke basis en werk met het bekende Gore-Tex membraam. Niet alle wandelschoenen van Lowa zijn Gore-Tex gevoerd, echter is de keuze reuze. Gore-Tex is een membraan dat ervoor zorgt dat de schoenen waterdicht zijn, terwijl dit niet ten koste gaat van het ademende vermogen. Verder zijn bijna alle zolen voorzien van een Vibram zool. Dit is een speciaal duurzaam rubber dat slijtvast is en lang mee gaat.

Als belangrijke speler in de wandelsport is Lowa de samenwerking aan gegaan met de Nijmeegse Vierdaagse. Sinds 2019 is Lowa de officiële hoofdpartner van het grootste wandel evenement van Nederland.

Geïnteresseerd in Lowa wandelschoenen? Klik op de link en je wordt doorgeleid naar de webshop van Nieuwe Wandelschoenen. Dé specialist van Nederland als het gaat om wandelschoenen.

Gerelateerde artikelen

Hier vind je de beste werkschoenen die passen bij jouw beroep

WOZ waarde bezwaar maken in Utrecht

De voordelen van zelf ondernemer worden