UTR Echt
Image default
Bedrijven

Met je eigen sup board door Utrecht?

Ben jij al wel eens op een sup board door de grachten van Utrecht gegaan? Er zijn verschillende routes over de Singel, Kromme Rijn, Oudegracht en Minstroom. Het is een fantastische manier om de stad eens vanuit een andere hoek te bekijken.

Hoe leuk zou het zijn om dat met je eigen SUP board te doen? Je hoeft niet naar een winkel om je te laten voorlichten en om een SUP board aan te schaffen. Bij Watersport Meerstad kun je heel snel terecht voor persoonlijk advies en binnen een dag kun je jouw perfecte SUP board in huis hebben.

Vanuit hun passie voor suppen hebben Rody en Muriel Watersport Meerstad opgericht, met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het suppen. Zelf zijn ze ook heel vaak op het water te vinden en ze delen graag hun enthousiasme. Met hun webshop richten zij zich vooral op de beginnende suppers. Bij het samenstellen van hun assortiment hebben ze met name gekeken naar stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding. Een heel mooi voorbeeld van een prachtig beginners SUP board met een prima prijs/kwaliteitverhouding is de MOAI 11’. Uitgeroepen tot beste all-round SUP board van 2020! Het MOAI 11’ SUP board is enorm populair en dat is niet voor niks. De MOAI 11′ is het ideale all-round board voor iedereen die graag tijd op het water doorbrengt.

Watersport Meerstad hecht veel waarde aan persoonlijk contact, omdat het hun overtuiging is, dat ze jullie op die manier het beste kunnen helpen. Je mag dus ook echt van ze verwachten dat ze snel reageren en  de aandacht voor je nemen. Het is niet voor niks, dat inmiddels vele mensen zich al hebben laten adviseren door Rody ben Muriel. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op hun website en wie weet sup jij dan binnenkort wel door Utrecht op je eigen SUP board!