UTR Echt
Image default
Bedrijven

Led Online kan je vertellen wat de beste lamp is voor jouw etalage of werkplek

Led-specialist Led Online raadt led systeemplafond verlichting op werkplekken van harte aan. Moderne led panelen zien er strak uit en passen in de gangbare plafonds:

–          30 bij 60 cm;

–          60 bij 60 cm (een standaard maat voor een systeemplafond);

–          30 bij 120 cm (een standaard maat voor een systeemplafond);

–          60 bij 120 cm.

Panels gaan lang mee en ze zijn energiezuinig. Neem een 60 bij 60 cm paneel. Dit verbruikt gemiddeld genomen 36 Watt. Een tl verbruikt twee keer zoveel: 72 Watt. Een led-paneel houdt het zeker tien jaar uit. Dat betekent dus dat je ook behoorlijk bespaart op de vervangingskosten. Efficiënt is een led-panel ook. Hiermee refereren we aan de optimale lumen-watt verhouding waar sprake van is. Lumen geeft de lichtopbrengst weer. Watt staat voor het energieverbruik. In het geval van led-panelen wordt zo min mogelijk energie gebruikt voor een maximale lichtopbrengst. Lumen is oorspronkelijk Latijn en betekent ‘het licht’. Watt is vernoemd naar James Watt. Deze in Schotland geboren ingenieur is met name bekend als uitvinder van de moderne stoommachine en van het allereerste kopieerapparaat.

Goede etalage verlichting is van essentieel belang. De uitstalling richting winkelstraat is toch als het visitekaartje van je zaak. Mensen moeten getriggerd worden om naar binnen te komen en professionele ledlampen kunnen daar zeker bij helpen. Eén goede etalage-lamp is er niet. Een chique modezaak vraagt om andere verlichting dan een banketbakkerij. En ook een slijterij en een juwelierszaak kun je wat ledlampen betreft niet met elkaar vergelijken. Wat in jouw specifieke geval goede lampen zijn, zoekt Led Online graag voor je uit. Deze led-licht-expert heeft jarenlange ervaring. De dienstverlening van Led Online is allround en compleet. Je kunt er terecht voor advies, een lichtplan, moderne ledlampen en installatiewerkzaamheden.

 

Tot slot wijzen we je erop dat Led Online ook hét aanspreekpunt is voor ledverlichting in scholen, werkplaatsen, showrooms, restaurants, sporthallen et cetera.