UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Lampen van topmerken bestel je online

Een wandlamp kan net dat ene accent geven in huis wat je nodig hebt. Lampen aan de muur zijn hot en happening en dus is het aanbod groot. Direct Lampen heeft haar assortiment wandlampen gerubriceerd in: modellen met snoer of zonder snoer, industriële lampen, schilderijverlichting en LED-exemplaren. Moderne wandlampen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. Neem nu de grijze Paco van Mexlite. Deze stoere lamp met klemmetjes op de kap krijg je met schroefjes geleverd. Hij is gemaakt van metaal en heeft de volgende maten: 11,5 cm hoog en 19 cm diep. Het kapje is 12 cm lang en heeft een diameter van 11,5 cm. Zo, nu weet je zeker of deze wandlamp past of niet!

Een voorbeeld uit de staande lampen collectie op directlampen.nl. De Steinhauer booglamp met drie kappen. Hij heeft de naam Gramineus meegekregen, wat ‘grasachtig / op gras gelijkend’ betekent. De stand van de drie armen doet je wellicht denken aan grassprietjes? De kleur van de lamp is beige. Hij is gemaakt van metaal en stof. Steinhauer is een betrouwbaar merk en met de Gramineus haal je dan ook een staande lamp van uitstekende kwaliteit in huis. Je kunt ‘m in hoogte verstellen en de bediening gaat via de knop die in het snoer verwerkt zit. De E27-fitting is geschikt voor 60W-lampen.

Zoek je een staande lamp voor op het balkon of in de tuin? Direct Lampen heeft een paar mooie in de aanbieding. De staalkleurige Garonne van Trio Leuchten zorgt voor sfeer en veiligheid. Het is een rechthoekige, luxe lantaarn met een gave lichtverspreiding. Een ronde vormgeving heeft de Xeloo 8581ST van het merk Globo. De lamp heeft een IP-waarde van 44 en dat wil zeggen dat hij spatwaterdicht is. Op deze buitenlamp krijg je 2 jaar garantie.

 

Niet iedere lamp die je bij Direct Lampen kunt kopen, wordt met lichtbron geleverd. Een passende lichtbron kun je eventueel los bestellen. Er zijn extra warme peertjes, kristalvormige LED-lampen en flame-modellen.

https://www.directlampen.nl/