UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Support uw favoriete vereniging door sjaals te laten bedrukken

Niets voelt er fijner dan tijdens een (oefen)wedstrijd het logo van uw favoriete club rond te laten zwaaien om de spelers aan te moedigen. Of u nu bij de fanclub van een van de grootste Europese machtsstrijders hoort of juist uw eigen lokale club ondersteunt op de zaterdag- of zondagmiddag, door uw eigen sjaals te laten bedrukken heeft u altijd supportersmateriaal bij de hand. Dit versterkt niet alleen het verenigingsgevoel, maar u laat ook duidelijk zien wie uw favoriet is tijdens de wedstrijd – dat is support waar geen enkele tegenstander aan kan komen!

Besteed het bedrukken van supportersmateriaal uit aan een ware specialist

Als u ervoor kiest om sjaals of andere materialen te laten bedrukken, dan is De Breigigant de perfecte partner voor u. Hier heeft u al de mogelijkheid om bedrukte sjaals te bestellen met een minimale afname van slechts 15 stuks. Ideaal voor kleine verenigingen óf teams die hun eigen, unieke sjaal willen hebben tijdens een teamweekend of -uitje. Combineer de esthetiek van het logo met de herkenbaarheid van de slogan op gebreide producten naar keuze én op maat. Sjaals zijn echter het perfecte supportersmateriaal, omdat deze voor iedereen passen. Er hoeft dan niet gekeken te worden naar verschillende maten en groottes, omdat iedereen een sjaal rond zijn of haar nek kan doen.

Neem contact met op met de 24-uurs klantenservice

Heeft u vragen over sjaals bedrukken? Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met de 24-uurs klantenservice van De Breigigant. Zij helpen u met zaken rondom het ontwerp, het bedrukken en het leveren ven de sjaals. Bovendien betaalt u geen instel-, aanmaak- of verzendkosten wanneer u sjaals laat bedrukken door deze experts. Laat uw supportersmaterialen overal in Europa leveren en laat zien hoeveel u uw vereniging steunt tijdens iedere wedstrijd die zij moeten spelen.

https://www.breigigant.com/