UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Trucjes voor een mooier uiterlijk in lingerieland

Trucjes voor een mooier uiterlijk in lingerieland

Lingerie, bij het horen van deze term zullen je gedachten waarschijnlijk meegevoerd worden naar een leuk setje dat ook nog wel eens opwindend kan zijn. Toch heeft de term lingerie veel meer in zich dan dat je van tevoren zou denken. Alles wat je onder je kleding draagt aan ondergoed valt onder deze term. Ook de wellicht minder flatteuze soorten lingerie als het dragen van een sport-bh. In deze blog lees je meer over hoe je er toch mooi uit kan zien met het dragen van een Sport-bh.

Waarom zou je een sport-bh dragen? 

Voor iedere vorm van beweging is het van groot belang dat je een goede en stevige bh gebruikt. Als je meer intensief aan het bewegen bent, bijvoorbeeld tijdens het sporten, dan is het helemaal van groot belang om een bh te dragen die stevig is en genoeg ondersteuning biedt. Hiervoor zou je een sport-bh kunnen dragen.

Bij het dragen van een sport-bh zal je voelen dat er een aangename druk op je borsten staat. Een sport-bh moet goed om je lichaam zitten. Het moet aanvoelen alsof je borsten helemaal plat gedrukt worden, maar de ondersteuning moet je wel ervaren. Een sport-bh is vaak voorzien van brede banden en is gemaakt van soepele stof. 

Welke soorten sport-bh’s zijn er? 

Als je gaat kijken naar een sport-bh dan zul je een aantal keuzes moeten maken. Zo kan je kiezen voor een standaard sport-bh, of voor een sport-bh met vulling of voor een bh met een voorsluiting. Het is maar net wat je prettig vindt om te dragen, dat kan voor iedereen weer anders zijn. 

 

Wat is het voordeel van een sport-bh met vulling? 

Een sport-bh met vulling heeft geen naden. Dit heeft als voordeel dat de vulling van de bh de rondingen van je borsten zonder onderbrekingen kan volgen. Hierdoor voel je je veel meer zelfverzekerd doordat de bh comfortabeler om je borsten heen valt. 

De cups van een sport-bh met vulling zijn dan ook glad. Onder een strak shirt of een topje kan je deze prima dragen. Een voorbeeld van een heerlijk zittende sport-bh is een star sport. Deze staan bekend om hun comfort en goede ondersteuning. 

 

Waarom kies je voor een sport-bh met voorsluiting? 

Het dragen van een sport-bh met voorsluiting is heel fijn en prettig als je oefeningen wil gaan doen waarbij je op je rug moet liggen. Met een bh voorsluiting lig je niet op de haakjes en heb je ook geen last van deze haakjes als je op je rug ligt om je oefeningen te doen.