UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Backpacken, wat neem je mee?

Backpacken, wat neem je mee?

Met het vliegtuig naar Peru om de Mount Picchu te bezoeken of een reis naar Zuid Afrika om daar te gaan klimmen over de Kilimanjaro. Backpacken is hot, bij veel mensen staan backpacken naar een van deze mooie plekken op de aarde toch echt wel op een bucketlist. Alleen als je van plan bent om te gaan backpacken komt er een hoop op je af. Je moet veel regelen en goed voorbereidt op reis gaan. Een van de dingen die echt belangrijk is, is dat je een voldoende capaciteit bij je hebt om spullen mee te kunnen nemen. In deze blog lees je alles over de juiste gear voor jouw backpack avontuur!

Een goede reistas is cruciaal

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is het erg belangrijk dat je voldoende spullen mee kunt nemen als je gaat backpacken. Denk aan voldoende kleding, ondergoed, spulletjes voor de persoonlijke hygiëne, eventueel medicatie en nog zoveel andere zaken. Een grote reistas is dan eigenlijk echt onmisbaar. 

Een reistas biedt je de gelegenheid om voldoende spullen mee te kunnen nemen op jouw backpack avontuur. Ben je dan klaar met alleen een grote reistas? Nee zeker niet, want er is nog meer wat je mee kunt nemen. 

Een tas voor de kleine handbagage

Een reistas is natuurlijk hartstikke fijn wanneer je wat grotere spullen mee wilt nemen voor op jouw backpack avontuur, maar er is meer. Want vaak heb je ook wel kleine handbagage en dan is een grote reistas weer niet handig. Gelukkig kun je hier een kleine schoudertas kopen. Als je zoekt op schoudertassen dames zwart vind je een mooie collectie aan schoudertassen.

Een backpack voor tijdens de tocht

Wanneer je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat en je verblijft overnacht in een hotel of een tentenkamp, maakt eigenlijk niet uit waar, is het natuurlijk niet de bedoeling dat wanneer je gaat wandelen dat je dan allemaal zware spullen mee gaat sjouwen. Dan wil je alleen het meest noodzakelijke meenemen voor onderweg.

In deze situatie heb je een goede backpack nodig waar je de noodzakelijke dingen in kunt vervoeren. In dat geval is de Herschel backpack een hele goede backpack die een topkwaliteit aan draagcomfort biedt maar ook voldoende inhoud heeft. Je wilt natuurlijk wel alles bij je hebben wanneer je een flinke wandeling door ruige gebieden aan het maken bent.

Met een goede voorbereiding wordt jouw backpack avontuur de reis van je leven!