UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Laat jouw trouwpak op maat maken in de gewenste stof

Het aanzoek heeft plaatsgevonden, de trouwdatum staat vast en nu kan het regelen van de mooiste dag van uw leven beginnen. U heeft wellicht al een idee van hoe het eruit moet komen te zien en hoe de invulling van het programma moet zijn. Maar uiteraard wilt u als bruidegom zelf ook stralen naast de oogverblindende bruid. Het pak voor de bruidegom is door de jaren heen namelijk steeds belangrijker geworden en samen willen jullie natuurlijk een onvergetelijke eerste indruk achterlaten. Dan doet u er goed aan om uw trouwpak op maat te laten maken.

Laat uw trouwpak op maat maken door een specialist

Black Tie in Den Bosch is uniek en een ware specialist in trouwpakken te noemen. Trouwpakken zijn dan ook hun passie. Graag maken zij deel uit van deze grote dag uit jullie leven door het perfecte trouwpak aan te laten meten. Zij bieden een enorm grote collectie met wel 15 verschillende trouwmerken. Daarnaast hebben zij een fantastisch maatprogramma met de mooiste stoffen en eindeloze mogelijkheden. De ervaren adviseurs en coupeuses van deze specialist in Den Bosch, zorgen ervoor dat er een prachtige match ontstaat tussen de jurk en uw trouwpak. Op het gebied van trouwpakken hebben zij werkelijk voor iedere stijl en smaak een invulling. Uiteraard volledig naar uw wensen en op uw maten gemaakt.

Maak een afspraak

Bij Black Tie in Den Bosch kunt u uitstekend terecht om uw trouwpak op maat te laten maken. Met hun fantastisch maatprogramma bent u verzekerd dat u een pak volledig naar smaak ontvangt en ook nog eens gegoten zit. Tevens werken zij met de meest gerenommeerde stoffenhuizen ter wereld, waardoor ze werkelijk een enorm aanbod in stofkeuzes hebben. Bent u benieuwd naar de werkwijze rondom maatwerk en wat zij voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak en de specialisten laten in de winkel alle mogelijkheden zien.