UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Een fysiek bord: dé kantoortrend van dit moment

Op kantoor vinden vaak vergadering en meetings plaats. Maar hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat je het meeste uit een meeting haalt? En hoe zorg je ervoor dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt? Daar is nu een oplossing voor. De producten van PATboard zorgen ervoor dat jouw team nog beter presteert.

Werken met een fysiek bord
PATboard heeft diverse tools ontwikkeld waardoor jouw ideeën fysiek zichtbaar worden. Dit uit zich in glasborden en magnetische borden waar je notities op kunt hangen. Door je project visueel te maken door een eenvoudig overzicht van je taken te creëren met behulp van een fysiek bord, wordt je team geactiveerd en gestimuleerd. Dit stimuleert niet alleen de communicatie en samenwerking in het team, maar het zal ook de creativiteit stimuleren. Kortom: laat die ideeën maar komen.

Een voldaan gevoel
In elk bedrijf moeten er taken afgerond worden. Maar hoe houdt je nou overzicht? Juist, een fysiek bord draagt bij aan het overzicht binnen een bedrijf. Bovendien geeft het bord je team een gevoel van prestatie. Elke keer dat een taak kan worden verplaatst van de ”To do” kolom naar de ”Done” kolom, krijg je een voldaan gevoel. Hierdoor kun je beter bekijken wat er nog gedaan moet worden en wat er al is afgerond.

Welke tools zijn er?
Via PATboard kun je diverse tools kopen die zakelijke ideeën visueel maken. Allereerst heb je natuurlijk een projectbord nodig. Bovendien kun je ook bij PATboard terecht voor het kopen van een diverse notes die je kunt ophangen op het bord. Het zijn duurzame notes die je kunt hergebruiken! Bovendien zien de notes er ook nog eens prachtig uit en zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Een echt eyecatcher dus voor op kantoor!

Meer weten over fysieke borden?
Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden van fysieke borden? Of heb je interesse in het kopen van fysieke borden en toebehoren? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en ontdek de vele mogelijkheden.

https://www.patboard.com/nl/