UTR Echt
Image default
Sport

Lekker Buiten sporten in Haarlem

We mogen weer sporten! Uiteraard met de 1,5 meter afstand én in een open ruimte, maar dat moet geen probleem zijn met dit weer. In Haarlem bieden wij verschillende mogelijkheden tot sporten. Denk aan bijvoorbeeld bootcamp, zumba, High Intensity Interval Training en tennis. Wij beschikken in Haarlem over een groot veld waar al deze verschillende sporten Haarlem kunnen worden beoefend.  

Wat is er anders?

Zoals hierboven vernoemd is het nog niet toegestaan door de overheid om binnen te sporten. Sporten gebeurd daarom uitsluitend buiten op de sportvelden van Haarlem. Wij verzoeken u vriendelijk om geen fysiek contact te leggen met andere mensen op de sportvelden en de 1,5 meter afstand te handhaven. De materialen dient u na gebruik zelf te desinfecteren met de hiervoor bestemde middelen. Wij begrijpen dat dit even vervelend is, maar alleen op deze manier is het mogelijk om in Haarleem met elkaar te kunnen sporten. Het parlement is nog druk in overleg om te bepalen wanneer het weer is toegestaan om binnen te sporten. Indien hier enige updates over bekend worden gemaakt worden jullie natuurlijk als eerst op de hoogte gehouden.

Abonnementsgeld  

Leden van de sportschool betalen maandelijks geld. Het is drie maanden niet mogelijk geweest om in Haarlem bij een sportschool te kunnen sporten. U heeft dus drie maanden aan geld verspild. Wij begrijpen dat en wij zouden het graag anders zien, maar dit ligt buiten onze controle. Om u toch een tegemoetkoming te bieden ligt er voor u in Haarlem een goodiebag klaar. De eerstvolgende keer dat u komt sporten mag u deze lekker mee naar huis nemen. Dit gaat natuurlijk niet op aan het geld wat u heeft besteed, maar op deze manier proberen wij toch het beste ervan te maken. We zijn blij om te lezen dat u de situatie begrijpt en ernaar uitkijkt om weer bij de sportschool in Haarlem te komen sporten.Gerelateerde artikelen

Voetbal kopen

Waar let je op bij de aanschaf van keepershandschoenen?

PT opleiding volgen? Kies voor een NASM personal trainer opleiding!