UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Kies zelf het Shiftbase pakket dat het beste past

Zoek je voor je bedrijf een toegankelijk systeem voor urenregistratie? Shiftbase heeft moderne software ontwikkeld met de volgende opties om uren bij te houden.

  • een urenregistratieformulier;
  • een prikklok;
  • de app.

Het gaat om een online systeem. Iedereen die toegang heeft, kan wanneer hij/zij wil inloggen. Het bijhouden en registreren van de uren verloopt zo een stuk flexibeler. Voor personeelschefs en leidinggevenden is het voortaan mogelijk een en ander real-time bij te houden. Een aantal werkzaamheden gebeurt automatisch binnen het Shiftbase softwarepakket: urenafronding, berekening van pauzes en van eventuele toeslagen. Per afzonderlijke werknemer kunnen bepaalde rechten worden toegevoegd of geblokkeerd. Wanneer de urenaccordering plaatsvindt, bepaal je zelf. Dit kan na een week, een maand, een halfjaar of iedere andere gewenste periode. Huidige gebruikers van Shiftbase-programma’s zijn zeer tevreden. De gebruiksvriendelijkheid, transparantie en compleetheid worden op prijs gesteld.

Naast de urenregistratie kun je in het Shiftbase-pakket ook de volledige personeelsadministratie bijhouden. De programma’s zijn scherp geprijsd. Het starterspakket haal je al voor € 2,75 per medewerker per maand in huis. Aan het aantal gebruikers en het aantal teams zit geen limiet. De app is te downloaden op Android en iPhone apparaten. Mocht het nodig zijn: er staat een supportteam klaar. Kies je voor het premium pakket dan krijg je er extra’s bij. Onder andere budgetbeheer, flexpool, open diensten, vaardigheden en uitgebreide rapportages. Het maandbedrag voor premiumafnemers is €3,75 per actieve gebruiker. Beide hier genoemde prijzen kunnen veranderen, houd daarom de Shiftbase-website in de gaten.

Voordat je een van de softwarepakketten kiest, kun je twee weken gebruik maken van een proefversie. Je zult ervaren dat je er alles in kunt doen wat je wenst te doen, dat je medewerkers er goed mee overweg kunnen en dat de administratie een stuk eenvoudiger wordt. Geïnteresseerden kunnen vandaag nog contact opnemen met Shiftbase via +31 23 711 40 54 of info @ shiftbase .com. Op afspraak ben je welkom langs te komen aan de Groeneweg 2A in Zoetermeer.

https://www.shiftbase.com/nl/