UTR Echt
Image default
Bedrijven

It’s all about the Memories, Daar gaat het om bij Lavendi!

Lavendi Store, is opgericht door de gebroeders Claessen vanuit één gedeelde passie. Zonder zorgen kunnen genieten van alle mooie momenten in het leven.  

De zekerheid dat je op elke bijzondere gelegenheid, date of unieke locaties aankomt met de juiste outfit, geeft Lavendi jou. Het is Lavendi gelukt het perfecte shirt te maken, een shirt waarbij je altijd vol kunt genieten van alle mooie momenten in het leven. De details, de afwerking, de perfecte pasvorm, fijne stoffen en de prachtige uitstraling zorgen ervoor dat Lavendi het perfecte shirt is. De Lavendi broers zijn daarom jouw favoriete Shirt Makers, waar plezier, geluk en waardering hoog in het vaandel staan. Draag het shirt op jouw mooiste momenten, en geniet nog na van dit moment op de momenten dat je hieraan terug wilt denken!

Jarenlange ervaring en schaven aan het perfecte shirt, is het Lavendi gelukt. Vol passie en liefde, en vol verhalen, hebben ze het shirt nieuw leven in geblazen. Lavendi: “Het perfecte shirt dat eenvoud uitstraalt voor de zelfbewuste en ambitieuze man”.

Lavendi is tevens afgeleid van Lavendel symbool voor evenwicht, toewijding, vriendschappelijke liefde, bewondering en schoonheid. Dit symbool zie je dan ook terug in het logo. Lavendi heeft de vinger weten te leggen op een perfect design. Om het shirt te laten spreken is gekozen voor duurzame productie van de stoffen en het shirt. De stoffen zijn afkomstig uit Italia en Portugal en voldoen aan de hoogste internationale keurmerken: BCI en GOTS. In tegenstelling tot normale katoen, wordt bij de productie van deze stoffen 80% minder water gebruikt tijdens het productie process.

Kortom, It’s all about the Memories, and are you ready to make some momeries with us?