UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Heb je behoefte aan inspirerende vision frames?

Als je op zoek bent naar een doula voor innerlijke rust die je onder andere met behulp van vision frames helpt, zit je goed bij Merengue de Beet uit Amsterdam. Dit bedrijf verstaat de kunst om met eigen kunst anderen te inspireren in hun creatieve proces, met als doel de terugkeer naar de authentieke en vrije kern – de essentie van wie we zijn. De kernwoorden zijn rust, balans en verbondenheid. Deze kernwaarden, die de Surinaamse oprichter van het bedrijf in haar hart draagt, is dé manier waarop zij anderen ondersteunt in het vinden van rust en balans in hun huishouden, met als doel innerlijke vrede te bereiken. Wat houdt dat precies in? Onder meer 1-op-1-advies waarbij je in alle vrijheid je hart kunt luchten en je precieze wensen toe kunt lichten. Er wordt gebruikgemaakt van onder meer ‘balance keycards’ en van ‘ritual bowls’. Deze vision frames hebben tot doel je terug te laten keren tot jezelf en je ware aard te ontdekken. Vision frames zijn het perfecte middel tot zelfreflectie.

Deze specialist maakt gebruik van energy stories en light frames

Energy stories zijn vision frames die tot doel hebben je meer inzicht te geven in de ware aard – de essentie – van je ziel. Je wordt in staat gesteld jezelf in direct verband te brengen met je eigen ziel. Je vindt de unieke service van Merengue de Beet in Amsterdam. Hier krijg je behalve individuele vision frames ook frames die aansluiten bij je familie en tot doel hebben de band tussen gezins- en familieleden te versterken. Ook krijg je toegang tot ‘light frames’. Deze stellen je in staat overleden geliefden te eren en in herinnering te houden. Kortom: je krijgt een totaalpakket.

De kracht van soul practice

Soul practice is de ‘praktijk van de ziel’, of liever gezegd: jezelf openstellen voor wat er diep vanbinnen plaatsvindt. Je stelt jezelf in staat in het moment, in het hier en in het nu, te zijn. Met bewegingen wordt rust gecreëerd, onder meer dankzij de theeceremonie en andere activiteiten. Ook hiervoor kun je uitstekend terecht bij Merengue de Beet.

https://merenguedebeet.nl/