UTR Echt
Image default
Winkelen

Geef een unieke, houten poppenwagen met naam cadeau

Heb je geen idee wat je je (klein)kind dit jaar kan geven als verjaardagscadeau? Dan weet Poppenpret wel raad. In deze webshop vind je namelijk een groot aanbod aan zonnekindpoppen, houten en rieten loopwagens en zelfs zelfgemaakte dekentjes. Je maakt de houten poppenwagen bovendien nog bijzonderder door deze te voorzien van een naam met een unieke naamsticker. Lees verder en ontdek meer over het aanbod van deze webshop!

Houten poppenwagens en dekentjes die met liefde worden gemaakt

Twaalf jaar geleden ontstond Poppenpret vanuit een hobby: het maken van zonnekindpoppen. Dit zijn ontzettend stevige en buigzame poppen die enorm geschikt zijn voor kleine kinderen. In de loop der tijd is het aanbod uitgebreid met loopwagens in verschillende kleuren, zoals wit, rood, blauw en roze, maar ook blank gelakt zodat de structuur van het prachtige hout goed zichtbaar is. Deze loopwagens worden ingekocht bij een buitenlandse fabrikant. De zonnekindpoppen worden vervaardigd in fairtrade-ateliers in India. Beide producten zijn dus geweldig om cadeau te geven. De houten poppenwagen is nu ook te personaliseren met de naam van je (klein)kind door een unieke naamsticker. Deze bestel je eenvoudig in de website voor slechts € 7,50. Wil je het helemaal afmaken? Bestel dan ook een zelfgemaakt dekentje, dat met liefde én met de hand wordt gemaakt.

Bekijk het gehele aanbod en kies je cadeau

In de webshop van Poppenpret vind je het gehele aanbod aan producten om cadeau te doen aan je (klein)kind. De artikelen zijn al geschikt voor kinderen vanaf één jaar. Heb je vragen over artikelen, zoals de houten poppenwagen met naam? Dan kun je altijd contact met de webshop opnemen. In de meeste gevallen ontvang je al binnen 24 uur antwoord. Wil je de producten liever eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak op locatie in Almelo. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://www.poppenpret.nl/