UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Malse tournedos van een online slager

Zoekt u een lekker stuk vlees om bij de avondmaaltijd op tafel te zetten? Kies dan eens voor een tournedos. Dit stuk vlees past perfect bij uiteenlopende groenten en bijgerechten, omdat het van zichzelf geen uitgesproken smaak heeft. Hierdoor kunt u het ook uitstekend combineren met een champignonroomsaus of een pepersaus. De tournedos is afkomstig uit de ossenhaas: een spier die weinig hoeft te werken. Dit merkt u aan de malsheid van het vlees. Wilt u zo’n heerlijk mals stuk vlees bestellen? Dan doet u dit eenvoudig en snel bij Beef & Steak.

Profiteer van meerdere voordelen door bij deze slager te bestellen

Het heeft meerdere voordelen om uw vlees bij Beef & Steak te bestellen. Zo heeft u de keuze uit een breed scala aan vleessoorten, waar tournedos slechts een enkel voorbeeld van is. U vindt er bijvoorbeeld ook allerlei vleeswaren en vlees van runderen, lammeren, gevogelte, varkens en meer. Daarnaast zijn er allerlei vleespakketten voor de barbecue of om mee te gourmetten. Ook voor rubs en sauzen zit u bij de webshop van dit bedrijf goed. Maar de uitgebreide keuze is niet de enige reden. U profiteert hier bijvoorbeeld ook van uitstekende service en snelle levering. Bestellingen die vandaag voor 16.15 uur geplaatst zijn, ontvangt u namelijk morgen al. Komt dit niet goed uit? Dan kunt u zelf een andere leverdatum kiezen. Dat is wel zo prettig.

Bestel al uw vlees in één keer

Wilt u tournedos bestellen van Beef & Steak? Bestel dan meteen ook andere vleessoorten. Doordat het vlees vers geleverd wordt, kunt u het met een gerust hart invriezen en is het dus mogelijk om een voorraadje aan te leggen. Dit is ook voordelig. Wanneer u voor minimaal € 60,- bestelt, wordt het vlees namelijk verzendkostenvrij bezorgd. U profiteert dus van gemak, maar ook van extra veel voordeel. Wat wenst u nog meer?

https://beefensteak.nl/