UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

Een middel tegen opvliegers waar ook MS-patiënten baat bij hebben

Zodra we horen dat iemand op zoek is naar een middel tegen opvliegers, gaan onze gedachten meteen naar vrouwen in de overgang. De plotselinge aanvallen van verhoogde lichaamstemperatuur lijken daar onlosmakelijk mee verbonden. Echter zijn opvliegers en zweetaanvallen niet uitsluitend kenmerkend voor dames in de menopauze. Ook een groot deel van de MS-patiënten van zowel het mannelijk als het vrouwelijk geslacht hebben hier dagelijks mee te kampen. Bij vrouwen wordt die verhoogde lichaamstemperatuur nog eens extra aangewakkerd wanneer er sprake is van hormonale schommelingen zoals tijdens of na de zwangerschap, rondom de menstruatie en gedurende de menopauze. Een koelsjaal is effectief in het bieden van verlichting.

Producten die écht ontwikkeld zijn met het oog op de gebruiker

De koelsjaal als middel tegen opvliegers, als gevolg van welke onderliggende aandoening of levensfase dan ook, is verkrijgbaar bij Comfort Cooling Products: dé distributeur op het gebied van verkoelingsproducten voor mensen. Dit is een webshop met oog voor de mens en werkt samen met diverse organisaties die kennisverbreding en de ontwikkeling van hulpmiddelen tot doel hebben. De Canadese producent van de koelsjaal die door deze webshop wordt aangeboden, werkt onder andere nauw samen met de non-profit organisatie MS Society. Een van de lange termijndoelen van deze organisatie is het verbeteren van de kwaliteit van leven van MS-patiënten.

Profiteer van een effectief hulpmiddel waarvoor geen medisch voorschrift is vereist

Koelsjaals als middel tegen opvliegers bij personen met MS hebben hun effectiviteit inmiddels bewezen. De opvliegers en transpiratieaanvallen, die kenmerkend zijn voor deze chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel, zijn weinig therapiegevoelig. Koelsjaaltjes zijn eenvoudig te gebruiken en zijn zonder medisch voorschrift te verkrijgen. Uw bestelling bij Comfort Cooling Products plaatst u dan ook net zo eenvoudig als bij elke andere denkbare webwinkel. De koelsjaal van uw keuze wordt binnen afzienbare tijd door PostNL bij u thuisbezorgd. Schaf deze daarom direct aan en geniet snel van verkoeling!