UTR Echt
Image default
Zakelijk

Een leuke werkplek in Utrecht vind je bij Creative Valley

Ben jij een flexibele werker en ben je opzoek naar een leuke werkplek? Werk je voor jezelf of voor een bedrijf en wil je graag in een productieve maar goede werkplek je werk kunnen uitvoeren? Dan wil je zeker een goed en fijne plek hebben om naar toe te kunnen en niks is fijner dan een plek waar je eigenlijk al je werk makkelijk en fijn kan uitvoeren. Voor een fijne werkplek in Utrecht kun je terecht bij Creative Valley. Zij zijn een flexwerkplek die gelegen is vlak naast Utrecht Centraal. Makkelijk te bereiken en ligt eigenlijk in het midden van Nederland. Lekker centraal voor al je bezoekers, klanten of vrienden.  

Hoeveel werkruimte of werkplekken heeft Creative Valley? 

Het gebouw bestaat uit meerdere verdiepingen waarvan er twee van Creative Valley zijn. Over deze twee verdiepingen is er plek voor 30 flexwerkers. De ruimtes zijn lekker ruim ingedeeld zodat je er veel ruimte hebt en daardoor fijn je werk kan uitvoeren. 

Wat maakt Creative Valley bijzonder? 

Het is niet zomaar een kantoor met alleen werkplekken. Als je graag een fijne en productieve dag wilt ondergaan hoort daar niet alleen maar een bureau en een stoel bij. Creative Valley denkt aan meer dan dat, je kunt er bijvoorbeeld heerlijk koffie en thee krijgen en je kunt er ‘s middags een lunch krijgen die elke dag door een kok bereid wordt. De lunch bestaat meestal uit een heerlijke salade, broodjes en soep. Ook staat er altijd een schaal met vers fruit in de brasserie. 

Wil je je eventjes terug trekken? Dan kun je gebruik maken van de crunch cells die in het gebouw verspreid staan. Ook kun je bijvoorbeeld voor een belangrijke call waarbij je niet gestoord kan worden bel studio’s waar je heel fijn en op alle rust en gemak een belangrijke call kan beantwoorden.