UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Een hoekbank die perfect in je woonkamer past

Een hoekbank die perfect in je woonkamer past

Hoekbanken kunnen nogal groot en aanwezig zijn. Toch vinden de meeste mensen een hoekbank wel echt het prettigst. Laten we daarom eens kijken naar hoe je de beste maat vindt voor jouw woonkamer. 

 

Voordat je begint

Allereerst is het belangrijk dat je de beste plek uitzoekt. Meestal heeft je gevoel al een besluit genomen, maar denk toch nog even na over andere mogelijkheden. Soms is de meest voor de hand liggende optie niet de beste optie. Een hoekbank hoeft bijvoorbeeld niet altijd tegen de muur in een hoek te staan. Een hoekbank kan ook als een afscheiding in een ruimte dienen. Bovendien is het belangrijk om een plek te kiezen zodat je weet aan welke kant van de bank de hoek moet zitten.

 

Ideale afmetingen bepalen

Het is altijd lastig om je een bank in een showroom voor te stellen in je eigen woonkamer. Daarom is het belangrijk om precies te weten welke maten je nodig hebt. Ga in je woonkamer staan waar je je bank wilt plaatsen en meet af hoe groot je hem het liefste wil hebben. Stel maximale en minimale maten vast. Je denkt misschien wel liever te klein dan te groot, maar in realiteit is een kleine bank die wegvalt in een ruimte wel net zo vervelend als een bank die net te groot is. Vind je het lastig om de maten in te beelden? Dan kun je de maten ook op de vloer aftekenen met behulp van bijvoorbeeld tape. Zo kun je precies zien hoeveel ruimte er om je bank over zal blijven.

 

Hoekbank kopen

Heb je de maat vastgesteld? Dan begint nu het leuke werk! Ga naar een winkel zoals Jeha om op een aantal banken neer te ploffen. Controleer goed of een bank binnen je maten past. Alle voorwaarden afgevinkt? Dan heb je een winnaar gevonden om de komende jaren lekker tot rust op te komen!

https://www.jeha.nl/