UTR Echt
Image default
Mode en Kleding

De kledingtrends van dit moment

De kledingtrends zijn de basis van een nieuw kledingseizoen. Het is de inspiratiebron van veel kleding dat in de winkels komt te hangen en heeft zo dus ook invloed op wat jij in je kast gaat hangen. Wil jij weten wat de trends zijn van dit seizoen? Lees dan deze blog!

 

De trends

Het kleurenpalet van dit seizoen is fel. De winterkleuren bruin en donkerblauw vormen de basis maar worden gecombineerd met groen, rood, helblauw en fuchsia. De kleurencombinatie groen en rood die normaal gesproken alleen met Kerst te zien is worden populairder. Vorig jaar waren de joggingbroeken, hoodies en sneakers een hype maar dit jaar hebben die plaats genomen voor skiwear. Op de catwalk waren dan ook skipakken, gewatteerde en doorgestikte skibroeken, mega wintersportjacks en harige moonboots te zien. De bloemenprint van afgelopen zomer wordt ingewisseld voor de ruit. Niet meer één ruit maar van de Engelse tot Schotse en houdhakkersruiten, ze zijn allemaal terug van weggeweest. Ook staat een bewuste wereld bij fashion voorop, modeontwerpers proberen eco-leer en faux fur weer een kans te geven aangezien dit vorig jaar was mislukt. Saaie kleding is er dit seizoen in ieder geval niet te vinden.

 

Een bh kopen als basis

Hoe mooi je kleding ook is je moet altijd zorgen dat je een goede basis draagt. Met de juiste lingerie en basics zorg je ervoor dat je vormen goed naar voren komen en de kleding je nog beter gaat staan. Daarom is belangrijk dat als je bijvoorbeeld een bh gaat kopen je voor de juiste maat gaat. Daarnaast gaat kwaliteit boven kwantiteit, investeer in een paar goede basics die een aantal seizoenen meegaan. Dit geldt niet alleen bij het kopen van een bh maar ook bij bijvoorbeeld basics shirts, jeans, sokken en accessoires. Want van het geld waar je normaal steeds die goedkope basics koopt kun je een hoop nieuwe trendy items aanschaffen.

https://web-wings.nl/