UTR Echt
Image default
Geschenken

Bloemen houden van mensen

Een mooi bosje bloemen voor de verjaardag van uw moeder, een feestelijk boeket voor de trouwdag van uw opa en oma of een rode roos voor uw geheime liefde? Dat is altijd een prachtig persoonlijk gebaar. Want iemand in het zonnetje zetten met een geweldige bloemenbos geeft ons een warm gevoel van binnen. Nu, ten tijde van corona, is dat zeker nodig. Toch maakt deze situatie het lastig om zelf op pad te gaan om uw bloemen uit te kiezen. Daar is een hele eenvoudige oplossing voor. DeBloemist biedt een ruime online keuze aan boeketten en cadeaus. Zo kunt u nu heel gemakkelijk bloemen versturen naar uw familie en vrienden.

Zeg het met bloemen

Het gezegde: “Zeg het met bloemen”, bestaat natuurlijk niet voor niets! Met bloemen is het mogelijk om een boodschap over te brengen. Bloemen zeggen soms meer dan woorden kunnen. Vrijwel elke bloem heeft zijn eigen betekenis. De taal van bloemen heeft daarom ook zijn eigen term: floriografie. Van liefde en sympathie tot jaloezie en hartstocht: met een zorgvuldig uitgezochte bloem zegt u het allemaal. Maar welke bloemen gebruikt u voor welke boodschap? Hieronder noemen we er een paar:

–          Rode roos: teken van de liefde, lust en hartstocht.

–          Witte orchidee: teken van pure vriendschap

–          Roze anjer: teken voor toewijding en gedenkwaardigheid

–          Gele zonnebloem: teken voor bewondering en levenslust

 

Pluk de dag!

Geluk is de kunst een boeket te maken van uw favoriete bloemen. Laat daarom uw bloemen versturen door DeBloemist. Behalve prachtige bloemen voor elke gelegenheid, bieden we ook cadeaupakketten aan. Denk aan een lekkere doos bonbons als bedankje of een schattige teddybeer bij een geboortekaart. We hebben een ruime keuze boeketten, bloemstukken en andere cadeaupakketten.