UTR Echt
Image default
Geschenken

De vele voordelen van relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn ideaal om cadeau te doen aan collega’s, medewerkers, klanten en businesspartners. Iedereen vindt het immers leuk om een cadeau te krijgen en zo laat je jouw waardering blijken voor het werk dat de ontvanger voor je doet. Zo verbetert je relatie met de ontvanger en wordt de kans dat hij of zij met jou wil blijven samenwerken groter. Relatiegeschenken met het logo van je bedrijf erop, zorgen er bovendien voor dat klanten je bedrijf beter onthouden. Zo vergroot je de kans dat ze bij je terugkomen voor een tweede aankoop. Klantbehoud is goedkoper dan steeds nieuw klanten trekken, dus investeren in relatieonderhoud loont zeker de moeite. Daarnaast zorgen tevreden klanten vaak voor positieve mond-tot-mondreclame. Hierdoor haal je eenvoudig nieuwe orders binnen. Meer kun je toch niet wensen?

Een groot aanbod van diverse relatiegeschenken

Je hebt heel veel verschillende soorten relatiegeschenken, dus er is er altijd een die past bij jouw bedrijf en je klanten. Denk aan kantooraccessoires, keukenartikelen, sieraden, sleutelhangers en USB-producten. Maar ook creatieve geschenken behoren tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Spellen
  • Snoepgoed
  • Golfartikelen
  • Regenkleding
  • Zonnebrillen

Ook voor kerst en andere bijzondere gelegenheden

Relatiegeschenken zijn ook ideaal om cadeau te doen tijdens kerst of andere speciale gelegenheden. Bestel bijvoorbeeld een wijnpakket of een giftcard. Of wil je jouw klanten net voor de zomervakantie verrassen met een leuk cadeau? Geen ze dan een beachballset, teenslippers of een vrolijke zonneklep. Zo komen ze meteen in een blije vakantiestemming!

Bij deze aanbieder heb je heel veel keus

Vraag je jezelf af waar je al deze soort relatiegeschenken kunt bestellen? Het antwoord is bij Thomassen Business Gifts. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment met allerlei relatiegeschenken. Bezoek de uitgebreide showroom in Breda of bekijk het aanbod op hun website. In deze grote collectie vind je zeker het ideale geschenk voor jouw medewerkers, klanten of zakenpartners.