UTR Echt
Image default
Industrie

Betonplaten kopen en laten leggen door een échte specialist

Van Ooijen Betonplaten in Elst is al bijna 15 jaar dé partij waar u betonplaten en -blokken kunt kopen voor een goede prijs. De transportkosten van dit bedrijf zijn beheersbaar omdat zij betonnen producten inkopen bij fabrikanten in heel Nederland. In het ruime assortiment aan betonproducten van dit bedrijf vindt u altijd het juiste product voor uw project. Wilt u beton gebruiken als versteviging van uw draagmuur of als een massieve scheidingswand of wilt u uw erf of bedrijfsterrein verharden? Met betonblokken en betonplaten van deze leverancier is het mogelijk. Houd bij het aanschaffen of huren van betonblokken wel in de gaten dat beton dat u in de buitenlucht plaatst, blootgesteld wordt aan zon en regen. Al het beton van dit bedrijf gaat jarenlang mee, maar wanneer het buiten staat, zullen betonblokken meer slijtage laten zien en eerder onderhoud nodig hebben.

Betonnen producten huren in plaats van zelf aanschaffen

Heeft u maar tijdelijk betonplaten of betonblokken nodig? Dan is het misschien een goed idee om bij Van Ooijen Betonplaten in Elst betonnen producten te huren in plaats van te kopen. Dit bespaart u geld en het is goed voor het milieu. Er zijn meerdere vormen van huur mogelijk. Ten eerste is het mogelijk om betonnen producten van dit bedrijf te kopen met een terugkoopgarantie. Zo heeft u de garantie dat dit bedrijf uw betonplaten terugkoopt wanneer u ze niet meer nodig heeft. Ten tweede kunt u de betonnen producten huren voor een korte of een langere tijd. Deze betonnen platen of blokken zijn al gebruikt, maar wel gegarandeerd van goede kwaliteit.

Betonnen legoblokken kopen

Een van de betonnen producten die u bij dit bedrijf aanschaft zijn stapelblokken. Dit zijn eigenlijk legoblokken van beton. De blokken zijn, net als echte legoblokken, goed te stapelen. De betonnen legoblokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er altijd wel een juist formaat voor u bij zit. Bovendien zorgt dit bedrijf voor een snelle levering door heel Nederland. Ook het is bij hen mogelijk om de blokken door hen te laten plaatsen.