UTR Echt
Image default
Beauty en verzorging

Bespaar jezelf tijd en moeite met een wenkbrauw tattoo

Epileer jij bijna dagelijks je wenkbrauwen en haal je hierbij weleens teveel haartjes weg of zijn je wenkbrauwen inmiddels niet meer makkelijk gelijk te krijgen? En ben je elke dag aardig wat tijd kwijt om je wenkbrauwen mooi in te tekenen? Kies dan voor een wenkbrauw tattoo en bespaar jezelf hiermee veel tijd en moeite!

Wat is een wenkbrauw tattoo precies?

Eigenlijk is de benaming tattoo of tatoeage in dit geval niet helemaal correct. Een tatoeage wordt namelijk voor altijd gezet, deze wordt met een naald in je derde huidlaag aangebracht waardoor hij nooit meer zal verdwijnen. Permanente make-up, zoals het officieel wordt genoemd, wordt met een naald in de bovenste huidlaag gezet. Na een aantal jaren vervaagd de permanente make-up en zal deze weer bijgewerkt moeten worden.

Omdat de huid in je gezicht veel gevoeliger is dan de rest van je huid, is het flink pijnlijk om in je gezicht een tatoeage te laten zetten. Daarnaast is het effect met permanente make-up veel mooier en natuurlijker, waar een tatoeage een harder en minder natuurlijk effect geeft. De inkt voor een tatoeage bestaat maar in enkele kleuren, waardoor het lastiger is om de juiste kleur bij jouw gezicht en haren te kiezen. De pigmenten die voor de permanente make-up gebruikt worden zijn er in heel veel kleuren. De juiste kleur voor jou zit er dus altijd bij.

Salon Easy Beauty, voor PMU en schoonheidsbehandelingen

Een uitstekend adres om permanente make-up in Breda te laten zetten is salon Easy Beauty. Deze salon wordt gerund door moeder en dochter, die jarenlange ervaring hebben in deze branche. Naast het zetten van permanente make-up kan je hier ook terecht voor diverse heerlijke schoonheidsbehandelingen.

Eigenaresse Bettina plaatst al permanente make-up sinds het begin van het bestaan ervan. Ze is met de jaren meegegroeid met alle veranderingen en nieuwe ontdekkingen op het gebied van permanente make-up. Dochter Isabella is via haar moeder in dit mooie vak gerold. Beide volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste methodes en eventuele nieuwe technieken te leren.

Na een bezoekje bij salon Easy Beauty zal jij prachtig en tevreden de salon uitwandelen!

https://www.easy-beauty.nl/