UTR Echt
Image default
Beauty en verzorging

Baardzeep Sandalwood: heerlijk geurende baardzeep

Hierbij een korte toelichting op een fantastisch product uit ons assortiment: de super baardzeep kopen. De baardzeep Sandalwood is eigenlijk best wel een heel lekkere baardzeep. Hij ruikt niet alleen heerlijk (dat komt door het sandalwood parfum dat in deze baardzeep verwerkt is), maar je doet met één stuk baardzeep ook heel lang om dat je, elke keer wanneer je de baardzeep gebruikt, maar heel weinig ervan nodig hebt. Deze baardzeep is namelijk heel erg rijk aan plantaardige oliën, zoals olijfolie en amandelolie.

Gebruiksaanwijzing baardzeep Sandalwood

Ik ga nu even een korte toelichting geven op het gebruik van de baardzeep Sandalwood. De baardzeep (de naam zegt het al) is met name bedoeld voor het wassen van een baard. Het gebruik van en body bar is heel simpel. Zelfs kinderen op de lagere school weten hoe je een baardzeep moet gebruiken! Haal de baardzeep eerst uit de verpakking. Maak vervolgens je baard lekker nat. Dan pak je de baardzeep en wrijft er mee over je baard net zo lang tot dat het gaat schuimen. En als het gaat schuimen masseer je het schuim van de baardzeep zachtjes in je baard. Niet vergeten uit te spoelen!

Foutief gebruik van een baardzeep

Sommige mensen denken dat je een baardzeep kunt eten en dat het een lekkernij is. Maar dat is niet zo. Een baardzeep is geproduceerd om je baard te wassen, niet als snack voor tussen door. Wij hebben vaak te horen gekregen dat onze baardzeep ontzettend lekker en heerlijk ruikt, maar raden af deze te consumeren. Het eten van een baardzeep is namelijk erg ongezond. En als je toch je gezonde verstand niet gebruikt en toch een hapje van onze baardzeep neemt, ga dan direct naar het ziekenhuis. Daar hebben ze namelijk wel meer mensen over de vloer gehad die dachten dat je baardzeep kon eten. Nogmaals: baardzeep is alleen bedoeld voor het wassen van je baard.