UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Alles weer schoon bij schoonmaakbedrijf Oldenzaal

Bij schoonmaakbedrijf Oldenzaal staat hygiëne voorop. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand weer in perfecte schone staat zal verkeren. Het schoonmaken van grote oppervlakten van ruiten is voor ons ook geen probleem. Hier zijn wij ervaren in en hebben hiervoor het juiste materiaal in huis.

Bij onze werkzaamheden staan een aantal aspecten centraal. Medewerkers van schoonmaakbedrijf Oldenzaal worden getraind en werken met de beste poetsmaterialen om zo een hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast zijn wij erg flexibel waardoor u zelf kunt aangeven welke tijden u het beste uitkomen. Wij kunnen zowel ‘s ochtends, ‘s middags als ‘s avonds onze werkzaamheden uitvoeren. Ook voor spoedklussen zijn wij altijd bereikbaar, wij helpen u graag met onvoorziene omstandigheden. Tenslotte doen wij dit allemaal voor een mooie concurrerende prijs.

Ervaring

Ook zijn we bij schoonmaakbedrijf Oldenzaal ervaren in grootschalige projecten. Deze hebben we dan ook al voor diverse grote en kleine organisatie uitgevoerd. Hierdoor zijn wij ervaren om in verschillende omstandigheden onze werkzaamheden uit te kunnen voeren.  Neem een kijkje op onze website voor een beschrijving van deze projecten. Wij kunnen dus zowel grootschalig als kleinschalig werk aan.

Klanttevredenheid staat centraal

Bij schoonmaakbedrijf Oldenzaal staat klanttevredenheid altijd centraal. Wij maken niet alleen alles goed schoon, maar willen er ook voor zorgen dat wij precies leveren wat onze klant van ons verwacht. Dit wil zeggen dat wij pas klaar zijn met onze werkzaamheden wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat. Bent u dit niet, dan gaan wij door totdat u dat wel bent. Op deze manier willen wij bij schoonmaakbedrijf Oldenzaal ervoor zorgen dat we een voordeel opleveren voor beide partijen.

Wanneer u interesse heeft in onze services kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen om meer informatie te verkrijgen. Wij helpen u graag uw bedrijfspand weer geheel spik en span te krijgen.