UTR Echt
Image default
Bedrijven

5 tips voor een perfect thuis-spadagje

Iedereen is op zijn beurt wel eens even toe aan ontspanning. Maar we snappen dat je niet zomaar naar een spa toe gaat: dit kan namelijk behoorlijk prijzig zijn. Er zijn echter ook genoeg manieren om thuis een spa-dag te organiseren en daar heb je niet eens veel voor nodig. Bovendien is het een stukje goedkoper.

Gezichtsmaskers kopen

Gezichtsserums en etherische olië krijg je niet alleen in een spa of schoonheidssalon. Ga gewoon naar de drogist bij jou om de hoek en sla verschillende maskers in. Je hebt bijvoorbeeld niet alleen maskers voor je gezicht, maar ook voor je voeten en je handen.

Loop in je badjas

De juiste kleding draagt bij aan een perfecte spa-beleving. In dit geval is het gewoon je badjas die je lekker aan kunt trekken. Een fijne badjas geeft je namelijk een rustig en warm gevoel. Op deze dag is het relaxmodus aan, dus ook je badjas aan!

Haal gezonde snacks in huis

Oké oké. Als je aan een verwendag denkt, denk je vast ook aan comfort food zoals chocolade en chips. Helaas kun je dit op je spa-dag beter overslaan en juist gaan voor een gezonde snack. Hierdoor voel je je een stuk fitter en positiever. Denk aan groente, fruit en sapjes waar je mee kunt experimenteren.

Zet even je telefoon uit

Thank us later voor deze tip. Eigenlijk kun je je alleen ontspannen als je je hoofd ook leeg maakt en niet hoeft te denken aan de stress van alledag. Hiervoor is het uitschakelen van je telefoon en laptop strikt noodzakelijk.

Neem een lekkere warm bad of douche

Warmte ontspant je spieren, dus neem de tijd om te douchen of ga lekker in bad liggen met een goed boek. Gebruik een lekker geurende bruisbal of douchegel en kies na je baddersessie etherische olie uit. Zet je favoriete muziek op en kom in een ontspannen bui.  

https://www.origanic.nl/collections/gezichtsserums