UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Windbreekgaas in je tuin

Nederland staat bekend om het wisselvallige weer. Op een dag is mogelijk dat het regent, hagelt en dat de zon schijnt. Daarnaast kan het ook vaak waaien, zelfs als de zon schijnt. Dit kunnen de eerste zonnestralen in de lente aardig verpesten. Wil je er dus zeker van zijn dat je niet gestoord wordt door de wind? Dan is windbreekgaas perfect. Een windbreekgaas houdt namelijk de wind tegen, op deze manier kun jij toch nog genieten van de eerste zonnestralen. Wil je meer weten over windbreekgaas? Lees dan snel verder!

 

  1. Windbreekgaas in je tuin

In de lente en de zomer is je eigen tuin het fijnste plekje waar je kan zitten. Vooral in de ochtend met je ontbijtje in de eerste zonnestralen. Maar, dat kan verstoord worden door de wind. Daarvoor is een windbreekgaas ideaal. Dit gaas kan je makkelijk bevestigen aan je schutting, waardoor er minder wind komt. Daarnaast is het ook nog eens perfect voor de inkijk. Geniet dus ongestoord van je ontbijtje in de zon!

 

  1. Windbreekgaas zorgt voor minder inkijk

Naast dat een windbreekgaas wind tegen houdt. Zorgt het ook voor meer privacy in de tuin. Het is daarbij wel belangrijk dat je een winddoek uitzoekt die in jouw tuin past. Bij de Nettenshop is windbreekgaas verkrijgbaar in verschillende kleuren, denk aan groen en antraciet. Deze kleuren zijn ideaal, want ze camoufleren met alle natuurlijke kleuren in de tuin. Je kan dit gaas bevestigen aan de schutting of ergens anders aan, het maakt niet zoveel uit waar je het aan bevestigd. Het gaas houdt namelijk altijd de wind tegen.

 

Het bevestigen van windbreekgaas

Een windbreekgaas is op verschillende manieren te bevestigen. Denk aan, een losse afsnijding van de rol met ingeslagen ronde ogen, een omzoomde rand en een touw of rubberen bevestiging om het zeil op dezelfde plek te houden. Daarnaast is het ook makkelijk om drukknoppen te gebruiken. Let wel op dat je sterke moet hebben die zelfs het doek bij elkaar houden als het heel hard waait. Voor welke afwerking je kiest ligt aan de plek van het windbreekgaas. Maar over het algemeen heb je het gaas snel bevestigd!

Meer informatie nodig?

Wil jij graag met jouw ontbijt in het zonnetje zitten? Schaf dan windbreekgaas aan bij de Nettenshop. Dit gaat is makkelijk te bevestigen en houdt de wind tegen. Meet informatie nodig? Kijk dan op de website van Nettenshop of neem contact op met de klantenservice.

 

https://www.nettenshop.nl/