UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Klantcontact een tijdrovend klusje? Met deze service niet meer!

Het opbouwen van een goede klantenkring is in moderne tijden steeds belangrijker. Door de wildgroei aan webshops op het wereldwijde web is de kans steeds meer aanwezig dat een potentiële koper de overstap maakt naar de concurrent als jouw service het eventjes laat afweten. Het is dan ook van groot belang om een hoge klanttevredenheid te blijven nastreven, want je zit er niet op te wachten dat jouw bedrijf kapot wordt gemaakt door een aantal negatieve reviews op Google. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? In dit blog bespreken we een methode waar jij waarschijnlijk nog niet over na hebt gedacht! 

Robotisering van contact 

Het druist waarschijnlijk volledig tegen je gevoel in, maar het robotiseren van klantcontact is een erg efficiënte manier om de tevredenheid hoog te houden onder je potentiële ‘customers’. Is jouw website uitgerust met een chatfunctie, maar ben je zelf niet altijd in staat om de functie te bekleden van ‘customer service agent’? Door het klantcontact te robotiseren kun je klanten vliegensvlug helpen. Dit doe je door automatische antwoorden vooraf dusdanig in te stellen dat klanten veel beter weten wat ze van een bepaald product kunnen verwachten. Dit scheelt jou als ondernemer erg veel kostbare tijd die je op jouw beurt weer kunt inzetten voor hele andere doeleinden!

Pegamento 

Klinkt jou deze service als muziek in de oren? Dan weten wij wel een partij die jouw bedrijf een aantal stappen vooruit kan helpen. Pegamento biedt geautomatiseerde software aan die ervoor gaat zorgen dat ook jouw klanten binnen een mum van tijd antwoord krijgen op prangende vragen. Vragen over levering, retournering en garanties hoef jij vanaf nu niet meer zelf te beantwoorden, want die heb je dan al ingesteld op het speciaal ontworpen platform. 

Blijkt de klant in kwestie een specifieke vraag te stellen waar de computer het antwoord schuldig op moet blijven? Dan wordt er een berichtje naar jou gestuurd. Op zo’n moment kun jij alsnog achter het toetsenbord kruipen om zo accuraat mogelijk antwoord te geven op de gestelde vraag. Dit alles bij mekaar gaat jou als ondernemer bijzonder veel tijd opleveren! Ben je nieuwsgierig geworden naar de service van deze partij? Neem dan vrijblijvend contact op met Pegamento en bespreek de kansen voor jouw webshop!

 

https://www.pegamento.nl/