UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Wespennest in de spouwmuur

Een spouwmuur is een hele fijne plek voor wespen om een nestje te bouwen. Het is lekker beschut en droog. Daarom is het ook de meest voorkomende plek om een wespennest aan te treffen. Voor jouw is dit natuurlijk heel vervelend omdat het nest bijna niet zichtbaar is. Het enige wat je ziet, zijn talloze wespen die rondzoemen in en rondom je huis.

Hoe vind je het wespennest?

Zoals net al gezegd is het behoorlijk lastig om een wespennest te vinden in de spouwmuur. Het beste wat je kan doen is erachter komen wat de vliegroute van de wesp is. Waar zie je ze in de muur verdwijnen? Deze aanwijzingen kunnen het de ongediertebestrijder een stuk makkelijker maken om het wespennest te bestrijden.

Kan ik het nest zelf verwijderen?

Wellicht lijkt het je een goed idee om de spouwmuur te verwijderen en het wespennest te lijf te gaan. Het gevolg hiervan is echter dat de spouwmuur gesloopt is en dat er een paar honderd wespen achter je aan komen waardoor je waarschijnlijk meerdere keren gestoken wordt wat levensbedreigend kan zijn.

Het idee kan ook in je opkomen om het gat te dichten waardoor de wespen in de val zitten in de hoop dat ze zullen sterven. De ervaring leert echter dat de wespen in dit geval wanhopig beginnen te knagen aan de muur waardoor ze binnen de kortste keren vrij door je huis vliegen en zich overal kunnen verspreiden.

Hoe bestrijd de expert het nest?

Je hebt besloten om naar een expert van Wespennestverwijderen te gaan omdat het probleem je echt teveel wordt, goed bezig! Heb je al onderzoek gedaan en weet je waar het nest zich bevindt? Top! Vertel dit dan aan de bestrijder zodat hij meteen doelgericht aan de slag kan. De bestrijder spuit vervolgens gif in het gat van de muur. Door dit gif zal het nest binnen een paar dagen uitsterven en ben jij van je wespenprobleem af zonder dat er gewonden zijn gevallen. Heb jij nu dus een wespennest in je spouwmuur? Twijfel niet en bel of mail voor een afspraak!

https://wespennestverwijderen.com/