UTR Echt
Image default
Dienstverlening

De dakdekkers van Kewodak gaan graag het dak op

‘Je kan het dak op’. Dit wordt vaak tegen ons gezegd. Gelukkig is dit in onze branche een goed teken. Wie zijn wij dan? Wij zijn Kewodak, dakdekker in Alphen aan den Rijn. Kewodak is ruim 35 jaar geleden opgericht en nog steeds oefenen wij ons vak met alle liefde uit. Van de opmerking ‘je kan het dak op’ worden wij dan ook juist ontzettend blij! Want het dak opgaan, dat is iets dat wij het allerleukste vinden om te doen. Onze specialisatie ligt bij platte daken. En onze werkzaamheden bestaan uit alles dat te maken heeft met platte daken. Repareren, renoveren, onderhouden, bedekken, verduurzamen, adviseren, alles zit in ons pakket. Meerdere grote projecten hebben wij naar alle tevredenheid afgerond, waaronder renovaties op daken van woningcorporaties, winkelcentra, Schiphol en McDonalds. Zonnepanelen hebben we onder andere op de gebouwen van BMW Nederland geplaatst en bij meerdere bedrijven hebben we daken geïsoleerd en verduurzaamd.

Meerdere certificaten en diploma’s in ons bezit

Wij werken bij Kewodak volgens de laatste richtlijnen en eisen van de brancheorganisatie. Daarnaast zijn we aangesloten bij VEBIDAK, hebben het KOMO en VCA procescertificaat in het bezit en zijn erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk. We hebben veel diploma’s en erkenningen, al onze dakdekkers hebben dan ook ruime scholing gekregen en meerdere certificaten behaald. Hier zijn we uiteraard trots op. Maar het meest trots zijn we op de mooie resultaten van onze daken!

Wij leveren datgene dat we zijn overeengekomen

Het vak dakdekken voeren we, zoals hierboven gezegd, al heel wat jaren uit. En het verveeld ons nog steeds niet. Het leukste vinden wij dan ook om onze klanten goed te helpen met verschillende dak werkzaamheden, waardoor het dak er weer heel wat jaartjes goed tegenaan kan. Tevreden klanten, daar doen wij alles voor. We zijn dan ook erg blij dat we een erg goede beoordeling krijgen van onze klanten. Wij houden ons goed aan de gemaakte afspraken en leveren contracten zonder kleine lettertjes. Op alle werkzaamheden die wij uitvoeren krijgt u garantie.

  

https://www.kewodak.nl/