UTR Echt
Image default
Boeken en Tijdschriften

Waar kun je terecht voor boeken over het Christendom?

Wanneer je als christen graag op de hoogte bent en blijft van boeken over het Christendom, maar ook van tijdschriften en gedichten, ben je bij Kok Boekencentrum aan het juiste adres. Bij deze uitgever vind je zowel klassiekers als nieuwe uitgaven op dit gebied. Op de website van de uitgever vind je een uitgebreid overzicht van het complete aanbod, maar ook van de beschikbare titels per interessegebied. Er zijn theologische boeken voor zowel kinderen als jeugdigen en volwassenen.

Dankzij het ruime assortiment vindt ieder een boek naar zijn of haar wens

Kok Boekencentrum mag zich dé marktleider wat betreft de uitgave en verkoop van (christelijke) theologische boeken noemen. Het bedrijf heeft ruim honderd jaar ervaring en weet zijn aanbod, dankzij de nauwe samenwerking met tal van christelijke organisaties in Nederland, perfect op de behoefte en belevingswereld van christenen, maar ook andere geïnteresseerden te laten aansluiten. Het assortiment aan boeken over het Christendom is erg divers. Zo kan ieder een boek naar zijn of haar wens vinden.

Uitgave én ontwikkeling van boeken en andere media

De uitgever heeft dankzij een eeuw aan ervaring veel kennis van religie in het algemeen en het Christendom in het bijzonder. Zo beperkt deze zich niet alleen tot de uitgave van boeken en andere media over het Christendom, maar houdt deze zich ook bezig met de ontwikkeling ervan. Naast boeken worden ook digitale producten en audioproducten uitgegeven. Het boekencentrum is onderdeel van VBK Uitgevers, de grootste uitgeversgroep van ons land en tevens marktleider op de algemene boekenmarkt.

Boeken over het Christendom zijn voor iedereen

Boeken over het Christendom zijn niet alleen voor Christenen bedoeld, maar ook voor personen die andere religies aanhangen en degenen die niet geloven, maar wel geïnteresseerd zijn en/of hun historische kennis willen uitbreiden. Ook heeft een toenemend aantal personen, dat geïnteresseerd is in de relatie tussen religie en wetenschap, interesse in boeken over het Christendom. Alhoewel de uitgever voornamelijk christenen bedient, vormen zij dus niet uitsluitend de doelgroep. Ontdek dus vooral het aanbod wanneer je interesse hebt!