UTR Echt
Image default
Zakelijk

Vind jouw ideale baan in de zorgsector omgeving Zutphen

 

Wil jij de volgende stap zetten in jouw zorg carrière? Ben je op zoek naar een baan die perfect aansluit bij jouw wensen en ambities? Dan ben je bij Bouw-Zorg aan het juiste adres! Met onze ruim 6 jaar ervaring als uitzendbureau in de zorgsector, helpen wij jou graag bij het vinden van dé baan die bij jou past, of je nu fulltime of parttime wilt werken, binnen of buiten Zutphen.

 

Waarom kiezen voor Bouw-Zorg?

Het zoeken naar een baan in de gezondheidszorg kan soms overweldigend zijn. Bij Bouw-Zorg begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, wensen en ambities. Of je nu op zoek bent naar een functie als verpleegkundige, verzorgende of helpende, wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match.

Onze aanpak

Bij Bouw-Zorg, het uitzendbureau in omgeving Deventer gaan we verder dan alleen het matchen van jouw cv met een vacature. Wij bieden maatwerk, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke omstandigheden, toekomstvisie en ontwikkelingsbehoeften. Ons team van experts staat voor je klaar om samen met jou de perfecte zorgfunctie te vinden, waar jij je prettig voelt en waar jij je verder kunt ontwikkelen. Vacatures beschikbaar rondom Deventer, Zutphen en Enschede.

Wat bieden wij?

  • Exclusieve toegang tot vacatures die niet openbaar beschikbaar zijn

  • Deskundige begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces

  • Unieke matches met gerenommeerde zorginstellingen in en rondom Zutphen

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw zorg carrière? Neem dan vandaag nog contact op met ons en ontdek de mogelijkheden. Samen vinden we dé baan die perfect bij jou past, zonder stress en frustraties. Wacht niet langer en zet jouw eerste stap naar een veelbelovende toekomst in de zorgsector!

https://bouw-zorg.nl