UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Thuis printen hoeft niet duur te zijn

Soms is het fijn of noodzakelijk om iets geprint te hebben. Veel mensen moeten daarvoor naar de bibliotheek, universiteit of printshop. En dan moet je nog betalen voor je printje ook. En dat terwijl thuis printen helemaal niet duur hoeft te zijn. Met een printer aanbieding scheelt het al een hoop. Als je daarnaast ook een aanbieding scoort voor je papier en inkt, is het nog minder duur. Zeker als je weinig print. Wel moet je de ruimte in je huis hebben voor een printer. Het zou zonde zijn als je drie keer per jaar print en je eigenlijk geen ruimte voor je printer hebt.

Printers

Printers zijn er in grote en kleine formaten. Als je thuis een printer gebruikt, is dit vaak een kleinere printer. Deze print ook maximaal op A4 formaat. En dat is vaak voldoende. Als je foto’s wil printen, kun je kijken naar printers die hier voor gemaakt zijn. Print je alleen tickets bijvoorbeeld uit, dan maakt het eigenlijk weinig uit wat voor printer je kiest. Bekende printermerken zijn HP, Brother, Epson en Canon. Allemaal hebben ze meerdere soorten printers.

Cartridges of toners

Het is afhankelijk van het soort printer dat je hebt of koopt of je cartridges of toners nodig hebt. Cartridges zijn voor standaardprinters. Meestal heb je hiervoor cartridges in kleur of in zwart. Voor laserprinters worden toners gebruikt. De toners zijn goedkoper dan cartridges, maar vaak zijn laserprinters zelf duurder dan gewone printers.